To se nepovedlo: Pazderková pod palbou za nelichotivé vyznání! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

To se nepovedlo: Pazderková pod palbou za nelichotivé vyznání!

Herečka a stand-up komička Iva Pazderková
Herečka a stand-up komička Iva Pazderková (Instagram)

Ku příležitosti setkání se stand-up komiky včetně Lukáše Pavláska se herečka Iva Pazderková (41) neubránila nostalgii a zavzpomínala na dobu před pandemií. Svá slova během zasnění však nevolila moudře a někteří lidé si to vzali k srdci.

„Chybí mi ty vyprodané kluby, haly, zaplivané a vymrzlé šatny s tácem vysočiny a plátkového eidamu. Chybí mi moje věcná podrážděnost, že to nedám, že nic nemám, že shořím. Chybí mi moje zoufalství, když jedeme vystupovat někam do úplné p*dele a já vím, že tím pádem přijedu zpátky až ve tři ráno a naspím maximálně tři hodiny,“ napsala Pazderková, jak uvedl web Expres.cz.

Herečka a komička přiznala, že ne všechny stand-up počiny byly zdařilé, přesto by klidně zažila i takové chvíle, než aby kvůli covidu nemohla vystupovat vůbec. „Chybí mi moje slzy smíchu, když slyším stand-upy ostatních. Chybí mi slzy smíchu, občasné pohoršení, výraz ‚To je trapný!‘ nebo ‚Co tady vůbec dělám?‘ ve tvářích našich diváků. Chybí mi naše turné výjezdy do Ameriky, Austrálie, Holandska, Švýcarska, Anglie i na Slovensko,“ pokračovala Pazderková.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti

Video se připravuje ...

„Rok bez práce je na prd. Rok bez práce, kterou milujete, s lidmi, které milujete, je úplně ‚na ho*no‘,“ dodala v závěru. Ačkoli své vyznání době před covidem myslela dobře, některých obyvatel oněch nelichotivě nazvaných míst se její prohlášení dotklo. „Otřesný komentář. Pokud pojedete vystupovat tam, kde žiji, je to podle vás do p*dele, pak děkuji, já už nikdy v řadách diváků nebudu,“ okomentovala příspěvek sledující Jana. Lidé jsou holt hákliví na to, když někdo, byť nezáměrně, urazí jejich rodiště. Herečka tak místo pochopení čelila spíše kritice za špatně volená slova.   

Pazderková šokuje svou postavou! A smutné okolnosti před smrtí Fialy

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.