Pazderková po ledvinové kolice: Popíjela ve sklípku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Pazderková po ledvinové kolice: Popíjela ve sklípku

Pazderková oslavila 42. narozeniny, krátce nato skončila v nemocnici.
Pazderková oslavila 42. narozeniny, krátce nato skončila v nemocnici. (Instagram)

Zahrává si se zdravím! Před necelým měsícem ji ledviny dohnaly do špitálu na kapačky. Sotva ale dobrala antibiotika, vyrazila Iva Pazderková (42) za vínem na jižní Moravu!

Nejela tam sama, ale s partičkou z chystaného muzikálu Slunce, seno, jahody. Jako představitelka mámy Škopkové čili Heleny Růžičkové (†67) tam prostě nemohla chybět. „Před týdnem jsem dobrala antibiotika a už to vypadá, že i ten píseček odešel, takže to nebudu s vínem přehánět,“ slibovala před akcí herečka, kterou krátce po březnových narozeninách sejmuly ledvinové kameny.

„Byla to bolest jak vrata, ležela jsem na zemi...“ svěřila se Aha! Iva. Přesto během večera nezůstala jen u jedné skleničky. Máma Škopková to rozjela hlavně s Honzou Kopečným (32), který má v »prvním českém muzikálu ze vsi« hrát Vencu Konopníka. Premiéra v karlínském divadle je čeká už v červnu.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.