Brzobohatý si sype popel na hlavu: Přiznává, že se zbláznil | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 16. dubna 2024

Svátek slaví Irena, zítra Rudolf

Brzobohatý si sype popel na hlavu: Přiznává, že se zbláznil

Taťana s Ondřejem ještě v dobách, kdy jim to spolu klapalo.
Taťana s Ondřejem ještě v dobách, kdy jim to spolu klapalo. (Profimedia.cz/Empresa media)

Když se Ondřej G. Brzobohatý vrátil před dvěma lety z Ameriky, začal přemýšlet o novém muzikálu. V televizi tenkrát běžela komedie Slunce, seno, jahody, a tak to hned tzv. hodil na papír. Jak reagoval ředitel karlínského divadla, kterému "troškovský" muzikál nabídl?

„Odpověděl, že jsem se buď úplně zbláznil, nebo jsem génius. Že jsem génius si o sobě rozhodně nemyslím, takže přiznávám, že jsem se zbláznil, protože převádět toto téma na muzikálové jeviště, je hodně odvážné. Možná až trochu drzé. Ale jsem přesvědčený o tom, že Hudební divadlo Karlín, které je první muzikálovou scénou u nás, by mělo být odvážné a mělo by dělat projekty, které mohou provokovat. Myslím, že ze své pozice si to může dovolit," srdnatě prohlásil Ondřej G. Brzobohatý.

Ondřej Brzobohatý: Ztratil se na Mallorce a málem ho zabili

Video se připravuje ...

„Pokud to uděláme nejlépe, jak umíme, tak doufám, že to bude kvalitní představení. Myslím, že nemůže existovat lepší téma než to, že přijde chlapec z Prahy na vesnici a chce po řediteli JZD, aby si všechny krávy nasadily sluchátka. Rozhodl jsem se, že nebudu vycházet z hudby, která je typicky česká, ale z hudby, kterou miluju – z brodwayské. Je to odvážný pokus, ale já se za něj nestydím. Čím větší odpovědnost cítím, tím víc mě to baví," libuje si osmatřicetiletý muzikant na webu Žena-in.cz.

Taťána a Ondřej Gregor Brzobohatý: Chodíme na terapii!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Greta
2. 1. 2022 • 22:55

Dvojsmyslný nadpis a staré kecy ! Na něj není nikdo zvědavý.

Alva
30. 12. 2021 • 11:10

Trapné pohádky a Honzo, když si chlap chce užívat život, v jeho letech, což je k smíchu, ať se nežení, kdy chce mít děti?, v padesáti?

Honza
26. 12. 2021 • 15:08

Ondra chtěl ještě pořád dělat kariéru, užívat si život a ne začít hnízdit a dělat taťku, pak se nachomýtla jiná, která po něm tyhle věci nevyžaduje a bylo vymalováno. Táňa je sice dáma, s tím se ovšem pojí i negativa, t.j. odtažitá, povýšená, falešná, zkrátka si o sobě myslí, že je něco víc. Už tehdy se každý divil, že se dali dohromady a bylo jasné, že je pouze otázka času, kdy půjdou od sebe.

stevie
25. 12. 2021 • 10:30

Zato vy budete jistě krasavice, jakou svět neviděl / radši/.

levandulova
22. 12. 2021 • 19:16

On vypada jako buzik a ona jako presitej chlap. Asi je ta komedie uz nebavila.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.