Gregorová o synovi: Snad ale půjdeme na jeho další svatbu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Gregorová o synovi: Snad ale půjdeme na jeho další svatbu

Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová
Ondřej Brzobohatý a Taťána Kuchařová (Marek Pátek)

Manželství herce Ondřeje Gregora Brzobohatého (38) a Miss World 2006 Taťány Kuchařové (34), se rozpadlo. Od obou už jsme slyšeli nespočet reakcí, ale co na to říká třeba Ondrova maminka Hana Gregorová (69)?

Není to poprvé, co se Ondřejovi Gregor Brzobohatému (38) manželství roztříštilo na kousky. Úplně stejný scénář měl i jeho první manželský svazek s televizní produkční Johanou Indrákovou (41). Rozdíl byl však v tom, že tehdy v tom nehrála roli milenka, nýbrž rodina. Například taková Hana Gregorová (69) zmiňovanou Johanu nikdy příliš nemusela. „Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu,“ pronesla tehdy Gregorová.

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...

A její přání se skutečně splnilo. V roce 2013 se Ondřej s Johanou rozvedl a v roce 2016 si bral krásnou Miss World z roku 2006, Taťánu Kuchařovou. Ta už se Ondrově mamince zamlouvala mnohem víc. Dokonce s ní i pózovala na fotkách, aby každý viděl, jak krásnou snachu má. Bohužel, historie se opakuje a teď si Gregorová nejspíš bude muset zvykat na Ondrovu novou přítelkyni, tanečnici Zuzanu Pilnou (30). Jak ta obstojí u náročné tchýně?

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
29. 12. 2021 • 08:30

Po kom by měl Ondřej být?! Tatínek lovec a matka ovládaná svým nenasytným sexem Na svatbe předvedla nevkus , vytrcovala se tetka s placenym koptikem !!!

sabartnok
28. 12. 2021 • 14:21

Prosím nešťourejte se ve vztazích. Nikdo s těmi Brzobohatými, Slováčkovými, Brouskovými atd... v posteli nespal a nikomu do toho nic není nechte je žít jak žít se jim chce, je to jejich problém. Každý z nich je inteligentní dost na to, aby se postavil na vlastní nohy a byl šťastný s novými partnery a zdravý v týhle blbý době. Oběma jim to že srdce přeju.

begonie
27. 12. 2021 • 16:06

Přesně tak - to je taky rodinka......!!!! Je přece známo, že stará Gregorová nekomunikuje ani s dcerou Rolou ani se synem Ondřejem.... Nadělala ostudy se svým kolouškem Koptíkem tolik, že vlastně spíš děti nekomunikují s ní......

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.