Na klidný rozvod Táňa kašle: Šokující odhalení ohledně Brzobohatého! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Na klidný rozvod Táňa kašle: Šokující odhalení ohledně Brzobohatého!

Taťána Gregor Brzobohatá si ze sebe umí udělat legraci, tleskají jí fanoušci.
Taťána Gregor Brzobohatá si ze sebe umí udělat legraci, tleskají jí fanoušci. (blesk)

Měl to být klidný rozchod, na němž se oba domluvili. Alespoň takto podal smutnou zprávu svým fanouškům hudebník a herec Ondřej Gregor Brzobohatý (38). Táňa ale na žádnou klidnou dohodu nepřistoupila a rozhodla se to svému bývalému partnerovi pořádně vybarvit!

Každá mince má dvě strany a rozpadající se vztah Ondřeje a Taťány Gregor Brzobohatých (34) je toho důkazem. Zatímco hudebník se tváří, že z nepříjemné situace dokázali oba elegantně vybruslit, Táňa se naopak rozhodla nastavit zrcadlo. Její verze příběhu je totiž poněkud jiná. A třebaže ze začátku též nezacházela do detailů, činy jejího bývalého partnera ji patrně přesvědčily o tom, že jazyk za zuby nakonec držet nebude.

Fotografové Blesku totiž Brzobohatého zachytili při intimním momentu s tanečnicí Zuzanou Pilnou. Diskrétnost tím byla ta tam! A tak do ohníčku přilila oheň i Táňa. Tento úlet těsně po oznámení rozchodu totiž neměl být zdaleka jediný, jak Táňa naznačila ve svém instagramovém příspěvku.

Podvedení fanoušci Brzobohatého zuří! A drsné reakce na píseň Gottové

Video se připravuje ...

Nechala se totiž zvěčnit před vystavenými jeleními lebkami s parožím - zeď jich zdobilo přesně dvanáct, jak informoval web ŽivotvČesku.cz. Miss World 2006 si navíc neodpustila kousavou poznámku. „Jenom?“ zněl komentář pod fotkou, a tak lze předpokládat, že nevěra pro Taťánu není žádnou novinkou.

Zatímco některé fanynky jí za tento příspěvek tleskaly a obdivovaly, jak je nad věcí, podle psychologa Jeronýma Klimeše je tento příspěvek důkazem, že modelka a podnikatelka ještě není připravena jít dál. „Stabilita se projevuje nulovou reakcí. Každá reakce znamená, že má potřebu se projevit,“ vysvětlil výše zmíněnému webu psycholog. Poslední slovo tak v této kauze zřejmě ještě řečeno nebylo...

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
dzambulka007
2. 2. 2022 • 15:31

Ze se rozesli me vubec neprekvapuje, spis se divim, ze dali dohromady.

jajas
31. 1. 2022 • 12:16

Jako by byla první nebo jedinná, kterou chlap podvedl....jinak namyšlená m,i příjde ona, takovou aby člověk pohledal. Teprve teď se ukáže, co je to zač....

rumovapalice
31. 1. 2022 • 10:47

zabřezne s nějakým hejpočkej z Kolbenky a bude žít normální život,

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.