Ani Miss World nic neznamená: Podle Gregorové měl syn na víc... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Ani Miss World nic neznamená: Podle Gregorové měl syn na víc...

Manželé jdou od sebe! A takový to byl krásný pár ...
Manželé jdou od sebe! A takový to byl krásný pár ... (Instagram.com)

Pro jejího »chlapečka« není žádná dost dobrá! Hana Gregorová (69) sleduje, jak jejímu synovi Ondřeji Brzobohatému (38) krachuje už druhé manželství. S »nejkrásnější ženou světa« Taťánou Kuchařovou (34) nežije už od srpna, jeho srdce teď bije pro tanečnici z Karlína. A jeho máma? Ta sice mlčí, ale...

Vdově po herci Radoslavu Brzobohatém (†79) se jen tak nějaká snacha nezavděčí. Když se Ondřej v roce 2008 ženil s televizní produkční Johanou Indrákovou (41), jeho rodiče u toho nebyli.

Táta se svatby nedožil

Synova nevěsta jim nepadla do oka. Gregorová dokonce pronesla na konto nastávající manželky svého syna hodně drsná slova: „Mysleli jsme s Radkem, že má Ondra na víc. Snad ale půjdeme na jeho další svatbu...“ prohlásila herečka a principálka, jíž v žilách koluje divoká maďarská krev. Na druhé svatbě už máma Hanka byla, zato táta Radek se jí nedožil. Ondra a Taťána si totiž řekli »ano« až čtyři roky po jeho smrti.

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video se připravuje ...

Krása neznamená kvalitu

Ani z druhé nevěsty si ale tchyně na zadek nesedla. To, že se plavovlasá kráska pyšní korunkou nejkrásnější ženy světa roku 2006, ji nikterak neohromilo. „Nechci to shazovat, ale pro mě Miss World neznamená, že je to značka něčeho kvalitního,“ řekla tehdy v rozhovoru pro Aha! Gregorová, která nyní žije v maďarské Rajce.

Nenávistná tchyně?

Do manželství prý Ondrovi a Táňě nemluvila. „I když se mluví nebo píše o tom, že jsem taková nebo taková, nenávistná tchyně, já se opravdu do ničeho nemíchám. Kdybychom diskutovali, tak samozřejmě řeknu svůj názor. Co si myslím, říkám na rovinu. Ale to neznamená, že mým názorem se děti budou řídit. Zkušenost je totiž nepřenosná,“ dala Gregorová nepřímo najevo, co si o manželství svého syna myslí.

Karel Gott popsal své odcházení. A nový život Gregorové v Maďarsku

Video se připravuje ...



Přečtěte si
soorry
21. 1. 2022 • 18:54

To jen Gregorka tak pouští z huby, aby se to nesvedlo na synáčka, jestli je zažraná láskou do syna jako Růžičková, to potěš Tatík taky 3x ženatý, matka vztahy měla taky, i dceru, pak klofla RB, tak co. miss se jen předváděla se svou nadací. Chybělo jim dítě, možná se nezadařilo.

-bello-
5. 1. 2022 • 14:15

14TONY
vím, že je Taťána dost tupé stvoření.Je mi jedno, co si myslíš, já to vím!

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.