Důvod rozvodu Björna Ulvaeuse (76)? MÁME SEX (UŽ JEN) 4x TÝDNĚ! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Důvod rozvodu Björna Ulvaeuse (76)? MÁME SEX (UŽ JEN) 4x TÝDNĚ!

Björn Ulvaeus se po 41 letech rozvádí
Björn Ulvaeus se po 41 letech rozvádí (Profimedia)

Švédský zpěvák Björn Ulvaeus (76) ze skupiny ABBA fanouškům přiznal, že po 41 letech je jeho manželství s Lenou (73) na bodu mrazu a rozvádí se. Ještě nedávno se přitom kasal, jakou spolu zažívají vášeň a i po sedmdesátce mají několikrát týdně sex!

Pandemie rozbila množství vztahů a ten Björnův nebyl zřejmě výjimkou. Deníku Guardian zpěvák přiznal, že během karantény se s ženou hádali a hašteřili více než obvykle. Na otázku, jaký je jeho nejotravnější zvyk, před několika měsíci odpověděl: „Kdybyste se zeptali mé ženy, byl by to pravděpodobně můj zvyk chodit celý den po domě v županu,“ uvedl pobaveně Ulvaeus. Do smíchu mu ale tehdy moc nebylo. Manželé trávili izolaci na soukromém ostrově Vågaskär poblíž Stockholmu.

A kvůli zdravotnímu stavu Leny, které byla v roce 2003 diagnostikována chronická lymfocytární leukemie, museli být o to obezřetnější. Původně jí lékaři dávali jen pár roků života, nakonec se ale její rakovina ukázala jako neagresivní a má relativně pomalý průběh. „Když jde moje žena do nedalekého obchodu, nosí gumové rukavice, roušku a od ostatních si udržuje odstup. To je vše, co děláme,“ popsal. „Někdy nás přijdou navštívit děti a vnoučata, to pak zůstáváme na verandě,“ dodal.

Tančím tak, že stojím. Jen o něco rychleji, říká Pierce Brosnan k natáčení hitu Mamma Mia! Here we go again

Video se připravuje ...

A nebývale otevřený byl i při otázce týkající se jeho milostného života. „Je mi už pětasedmdesát, takže sex víc než čtyřikrát týdně už nezvládnu...“ kasal se s úsměvem. Manželé spolu mají dcery Annu (45) a Emmu (40). Jmění švédské superstar je odhadováno na více než 6,5 miliardy korun. Majetek si prý budou dělit dle předmanželské smlouvy, kterou během 41 let změnili a podepsali celkem šestkrát!



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.