Rozvody a krachy 2021: Nedvěd odešel k Daře, ale zase vede Agáta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Rozvody a krachy 2021: Nedvěd odešel k Daře, ale zase vede Agáta!

Dara Rolins a Pavel Nedvěd v roce 2010
Dara Rolins a Pavel Nedvěd v roce 2010 (instagram, archiv)

Někde to vypadalo, že bez sebe nemohou celý život být, jinde byly hádky a rozchody na denním pořádku. Ať tak či tak, letošního roku skončilo hned několik vztahů známých osobností. Nebyly by to ale celebrity, aby se záhy nepustily do nového citového dobrodružství.

Martin Pouva (58) a Petra Friedlová (37)

Tak dlouho se moderátor Televizních novin se svou snoubenkou rozcházeli, až to skoncovali definitivně. Deset let vztahu bylo jako na houpačce. „Přišli společně na to, že se už nemilujeme,“ prozradil Pouva. Sice se rozešli v roce 2020, ale oznámili to až na začátku letošního roku.

Agáta Hanychová (36)

Obhájila vítězství z loňského roku a i letos se stala nekorunovanou královnou rozchodů – na kontě má čtyři. Po krátkých známostech se jí rozpadl vztah s truhlářem Adamem (33), expartnerem popálené Týnuš Třešníčkové (26) Ladislavem Biseniusem (44), podnikately Janem Loskotem a Jiřím Hellerem.

Jana Fabiánová (42) a Dino Bose (42)

Dcera zpěvačka Nadi Urbánkové (82) dvakrát odložila svatbu a místo třetího pokusu došlo a rozchod. S kytaristou Dinem, Američanem indického původu se seznámila v Los Angeles, byli spolu necelých pět let, a když se přestěhovali do Česka, láska postupně vyprchala.

Felix Slováček (78) a Lucie Gelemová (38)

Sedm let je kritických a to se potvrdilo i v případě hudebníka a malířky. V květnu oznámili rozpad vztahu, do kterého zasahovala Felixova manželka Dáda Patrasová (65). „Pomluv, intrik a mnoho zlého stran jeho současné manželky, bylo už dost,“ řekla Lucie.

Monika Absolonová (45) a Tomáš Horna (41)

Na prvního máje oznámila, že s bývalým hokejistou se rozešla, zpěvačka to nesla velmi těžce a zhubla skoro 1 kilogramů. Roli v rozchodu s otcem jejich synů Tadeáše (6) a Matouše (3) sehrály milionové dluhy Tomáše.

Michaela Kuklová (53) a Josef Wittner (42)

Herečka se s podnikatelem již jednou rozešla, jejich vzájemné city však neochladly, a tak se k sobě zase vrátili. Tehdy dokonce Josef požádal Míšu o ruku. Svatba se měla do roka a do dne uskutečnit v létě, ale v červnu mu Míša dala kopačky.

Jitka Boho (30) a Matěj Liška (44)

Bývalé Česká Miss se po necelém roce rozpadl vztah s režisérem Matějem Liškou, se kterým plánovala svatbu a další miminko. V červnu všechny plány vzaly za své. Na lásku ale nezanevřela a od podzimu randí s přítelem Tomášem.

Pavlína Pořízková (56) a Aaron Sorkin (60)

V dubnu ještě topmodelka českého původu zářila s hollywoodským režisérem na Oscarech, po pár měsících přišel rozchod. Podle Pořízkové jsou prostě odlišní, takže jim to nefungovalo.

Karel Kašák (33) a Michaela Braunová

Láska trvající dva a půl roku vzala za své v září kvůli pandemii, kdy spolu trávili víc času než předtím. „Já Míšu pořád strašně moc miluju a doufám, že se k sobě opět vrátíme,“ svěřil se moderátor počasí na Nově.

Andrea Bezděková (27) a Marek Lambora (26)

Tajili to, že jsou spolu i to, že už spolu nejsou. Letos v létě o roce vztah hvězdy Slunečné s Českou Miss 2016 vyprchal. „Někdy zkrátka přijdete na to, že vás oba popohání vítr života na trochu jinou stranu,“ řekl herec.

Nikol Švantnerová (29) a Patrik Dressler (31)

O tom, že s fotbalistou netvoří pár se šuškalo, už několik měsíců, s pravdou ven šla Česká Miss 2015 až v listopadu. A důvodem krachu vztahu po čtyřech a půl letech mohla být vzdálenost, Patrik se přestěhoval kvůli práci do Hodonína, Nikol zůstala v Praze.

ROZHOVOR: Jitka Boho

Video se připravuje ...

Denisa Pfauserová (32) a Jan Hrdina

Manželství nevydrželo ani půl roku, v červnu si slíbili lásku až do konce života. Ale už po pár měsících to mezi herečkou a strojním inženýrem začalo skřípat. V prosinci oznámili rozchod.

Jiří Dvořák (54) a Jitka Randárová (33)

Herec už nežije s o 21 let mladší přítelkyní Jitkou, se kterou byl skoro devět let „Už není poměrně dlouho, ale je můj blízký přítel, ale partnerka už ne,“ přiznal v prosinci.

Taťána Kuchařová (33) a Ondřej Brzobohatý (38)

O tom, že Miss World 2006 a hudebník už netvoří pár, se mluvilo několik měsíců. Ondřej se od Táni odstěhoval do bytu na Malé Straně, kde už mu dělá společnost nová přítelkyně, tanečnice Zuzana Pilná.

POLITIKA

Jiří Paroubek (69) a Petra Paroubková (48)

Ona byla tlumočnice, on sociálnědemokratický premiér a – podle Petry – vlastník »sexy mozku«. Z velké lásky, kterou zpečetili v roce 2007 svatbou, a z níž vzešla dcera Margarita, ale už v uplynulých letech nic nezbylo. Od roku 2017 probíhalo u Paroubků vleklé rozvodové řízení, manželství bylo koncem listopadu oficiálně ukončeno.

SPORT

Pavel Nedvěd (49) a Lucie Anovčínová (26)

Viceprezident Juventusu Turín má za sebou pořádně turbulentní rok. Do konce dotáhnul rozvod s manželkou Ivanou, v létě se rozešel s koňačkou Lucií a teď si užívá náruč zpěvačky Dary Rollins.

Roman Šebrle (47) a Eva Šebrlová (45)

Manželství olympijského vítěze v desetiboji doklopýtalo do smutného cíle po 21 letech. „Je mi to líto. Prostě takovej je život a někdy se to tak vyvine,“ okomentoval rozpad vztahu Šebrle.

Václav Černý (24) a Sara Sandeva (24)

Fotbalista dlouhou sužovaný vážným zraněním kolene si své vytrpěl i v létě, když jeho vztah s herečkou už podruhé narazil na útes. Sandeva dlouho nesmutnila a dala se dohromady s Jakubem Prachařem.

Petr Čajánek (46) a Kateřina Čajánková

Manželství se někdejšímu hokejistovi rozpadlo po 19 letech. Kateřinu (se kterou má 3 děti) vyměnil Čajánek za miss Míšu Habáňovou. „Nebyla jsem důvodem rozvodu, žádné manželství jsem nerozvrátila,“ dušovala se kráska.

Roman Hamrlík (47) a Cynthia Michaud (37)

Olympijskému vítězi z Nagana se rozpadlo už druhé manželství, když láska s Kanaďankou Cynthií vyprchala. „Ano, Roman se rozvádí. Bude to dlouhý proces,“ zní z Hamrlíkova okolí s tím, že při rozvodu jde o velké peníze a luxusní nemovitosti.

Jan Koller (48) a Hedvika Kollerová (43)

Spolu nejsou už nějaký pátek, ale štempl na konec manželství dostali až letos. „The End,“ napsala Hedvika výmluvně na Instagram a kanonýr Honza vše potvrdil. „Ano, manželství jsme ukončili, máme to za sebou a všechno je v pohodě.“

ZAHRANIČÍ

Kim Kardashianová (41) a Kanye West (44)

Po excentrické a neúspěšné podzimní kampani rappera na post prezidenta USA došla Kim, televizní celebritě, s Kanyem trpícím bipolární poruchou trpělivost. Ze svého života ho vypakovala hned v lednu, po sedmi letech manželství. B en Affleck (49) a Ana de Armasová (33) S kubánskou kráskou a prozatím poslední bond girl vypadal Affleck spokojeně, ale jak se mu nabídla možnost vrátit se zpět k Jennifer Lopezové, vztah s Anou koncem ledna skončil po roce. Svým způsobem podlé, ale pravá láska je pravá láska…

Jennifer Lopezová (52) a Alex Rodriguez (46)

Herečce to s bývalým baseballistou klapalo, v roce 2019 se dokonce zastoupili. Proto jako šok zapůsobilo jejich oznámení z března, ve kterém potvrdili rozchod. Jak se později ukázalo, Lopezová se vrátila do náruče svého ex Bena Afflecka...

Bill (66) a Melinda (57) Gatesovi

Dlouhých 27 let vydrželo manželství zakladateli počítačové firmy Microsoft. Až do letošního května, kdy svět obletěla šokující zpráva. Po třech měsících pak konec vztahu právně potvrdil soud. Elon Musk (50) a Grimes (33) Dva roku spolu byli proslulý vizionář a poněkud bizarně působící hudebnice. Ani fakt, že mají společného syna, je neudržel pohromadě, rozešli se koncem léta. Hlavním důvodem prý byla Muskova pracovní vytíženost.

Gigi Hadidová (26) a Zayn Malik (28)

Americká topmodelka v říjnu ukončila pětiletý vztah s bývalým zpěvákem skupiny One Direction, přestože spolu mají roční holčičku Khai. Matka Gigi dokonce Zayna osočila z toho, že ji fyzicky napadl.

Kaia Gerberová (20) a Jacob Elordi (24)

Mladá modelka, dcera nestárnoucí Cindy Crawfordové (55), se s hercem začala intimně sbližovat v září 2020. Na podzim letošního roku ale jejich vztah z neznámých příčin krachl.

Shawn Mendes (24) a Camila Cabellová (23)

Listopad nepřál ani vztahu kubánsko-mexické zpěvačky a kanadského písničkáře. Po dvouletém románku (znali se ale mnohem déle) se jeden z nejsledovanějších párů rozhodl zůstat pouhými přáteli, jak oba oznámili na Instagramu.

Michaela Kuklová: Na Fantoma dorazila s krásnou maminkou

Video se připravuje ...



Přečtěte si
mbmb
29. 12. 2021 • 08:25

Nikdo si neváží zdravých dětí,domova ani majetku.Komedie a oboustranný egoismus ,který z lidí dělá spotřební zboží ,lovci zážitků vyrábí mrzáky v další generaci bez zabran

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.