Pazderková v drsné show Survivor: Boj o přežití ve stínu deprese | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Pazderková v drsné show Survivor: Boj o přežití ve stínu deprese

Herečka se v show rozpovídala o psychických problémech.
Herečka se v show rozpovídala o psychických problémech. (Foto Nova, Instagram)

Do všech náročných výzev jde Iva Pazderková (41) po hlavě, proto také kývla na nabídku do show Survivor. Herečka se do boje o přežití pustila i přesto, že drsné podmínky by mohly znovu odstartovat sérii depresí a úzkostí, kterými trpí celý život...

O svých psychických problémech se Iva nebojí mluvit, právě naopak, chce upozornit okolí na to, že taková nemoc existuje a že s ní lze bojovat a dostat se z úzkostného kolotoče.

Nevíte, kdy přijde

„Mám s depresemi a úzkostmi zkušenost po celý život. Mám teď výhodu, že jsem zaléčená, že jsem v pořádku už pár let a je to svině, o které nevíte, kdy přijde, protože některé spouštěče znáte, jiné neznáte,“ řekla herečka otevřeně v show Survivor. „Je to strašně blbá nemoc a vůbec netušíte, kdy vás to přepadne, a je strašně těžké s tím žít. Žít s tím v civilizaci v klídečku, natož pak tady,“ dodala Iva, která je teď sice v pořádku, ale před třemi roky si prošla největším peklem.

Démoni Drahokoupila: Odstoupil ze Survivor! A syn Horké čelí nadávkám antivaxerů

Video se připravuje ...

Neustálý strach

Měla prakticky strach z celého světa a extrémní úzkosti na pořádku dne. „Bojím se všeho. Bojím se často i usnout, bojím se lidí, každého zvuku za dveřmi, když jsem doma sama. Bojím se, když slyším letadlo, že na mě spadne,“ popsala tehdy Pazderková, že její život je v podstatě jen o dennodenním boji s úzkostí a překonáváním strachu.

Drahokoupil se složil a skončil

Hereččina zpověď před kamerami byla reakcí na totální psychické složení jejího spoluhráče, zpěváka Vojty Drahokoupila (26), který drsné podmínky nezvládl a odstoupil. „Myslel jsem si, že to dám. Co to přesně způsobilo, člověk nikdy neví, ale je to samozřejmě stres, že jsem hypochondr a dost věcí si připouštím,“ vysvětloval zpěvák se slzami v očích. „Vojto, já vím, co to je, a jsi frajer, takže tě obdivuji, jak dlouho jsi to s tímto vlastně vydržel,“ podpořila ho Iva.

Iva Pazderková se připravuje na Bikini fitness: Cvičím kvůli psychice!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.