Komička Iva Pazderková: Dovolená na paničku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 18. dubna 2024

Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav

Komička Iva Pazderková: Dovolená na paničku

Iva Pazderková
Iva Pazderková (Foto TV Nova)

Chlap není třeba! Načerpat sluneční energii a pořádně si odpočinout odfrčela Iva Pazderková (41) na Krétu. A vůbec jí nevadí, že nemá po boku partnera či kamarádku.

Dovolenou na paničku, jak ji sama komička nazývá, si vychutnává naplno. „Plavky jsem zvolila fantasticky, jako úplný dement, protože tento týden na Krétě, když se zklidní moře, znamená, že půjde hůře surfovat. Takže plavky půjdou dolů při první vlně,“ pobavila Iva sama sebe výběrem květovaných plavek, které jí sice seknou, ale ve výsledku by mohla do vln hupsnout nahá. Ani na dovolené nezapomíná na své oblíbené cvičení. Začala na sobě zase tvrdě makat, protože na podzim by se opět ráda přihlásila do soutěže v bikini fitness, kde v loňském roce získala skvělé desáté místo.

7 pádů Honzy Dědka dnes: Iva Pazderková o svých nevydařených manželstvích i touze po dítěti

Video se připravuje ...

Hana Holišová poodhalila zákulisí Tváře: Čím ji rozčílila Jitka Boho?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
safinka59
13. 7. 2021 • 05:38

...jee, ona žije ! 😵 Já myslela, že jako většina komediantů za lockdownu umřela hlady...a tato hodně ošklivá osůbka si nejen nechala vymodelovat pysky, ale vydělala i na cca třetí super dovolenou ...👎

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.