Miss ČR 2000 Salačová: PLAVKOVÉ ŠÍLENSTVÍ V ITÁLII | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Miss ČR 2000 Salačová: PLAVKOVÉ ŠÍLENSTVÍ V ITÁLII

Michaela Salačová
Michaela Salačová (Profimedia)

Modeling už jí vůbec nic neříká. Ovšem královna krásy z roku 2000 Michaela Salačová (40) má i po 21 letech od svého triumfu tělo, jako by jejím denním chlebem byly přehlídky v prádle. Což dokazuje i sedmero plavek, které si s sebou vzala na dovolenou do Itálie.

U bazénu předvedla, že ne náhodou se stala nejkrásnější ženou v zemi. Byť se pózováním před objektivem už dávno neživí, pořád ho má v krvi. Na jihu Evropy dokázala, že sexy je i v jednodílných plavkách. Samozřejmě vykrojených na těch správných místech. „Dobře a krásně se můžeme cítit v jakémkoliv věku, stačí, když člověk zvolí ten správný přístup,“ hlásá maminka syna Olivera (10) a Damiena (8), která se živila i jako DJ. Jenže za mixážním pultem už Míša není moc často k vidění a slyšení. „Na hraní mi už nezbývá tolik času. Většinou člověk hraje pátky a soboty, a to je velmi náročné časově i fyzicky skloubit s rodinou a ranním vstáváním,“ přiznává. Před covidem organizovala kulturní akce v Brně a věnovala se své nadaci.

Miss Salačová vysvětluje, jak se dostala do nabídky eskortních služeb

Video se připravuje ...

Michaela Salačová, z párty holky maminka na plný úvazek

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.