Velkolepý sraz missek: Šlégrová se »odbyla« za dvě minuty! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Velkolepý sraz missek: Šlégrová se »odbyla« za dvě minuty!

Lucie Šlégrová
Lucie Šlégrová (Blesk:Martin HyklCzech News Center)

Na setkání v rámci soutěže Miss Czech Republic nesměla chybět ani Miss z roku 2005 Lucie Šlégrová (39), manželka úspěšného hokejisty Jiřího Šlégra (50). A svému titulu ostudu rozhodně neudělala!

Právem se před 16 lety stala Miss České republiky. Lucie Šlégrová si nenechala ujít setkání bývalých i těch nastávajících královen krásy v luxusní restauraci, kde také zapózovala spolu s Taťánou Makarenko (31). A postavu má i na prahu čtyřicítky hodnou modelky! Přitom se, jak sama přiznala, váze zásadně vyhýbá.

Rozhovor z akce missek s Lucií Šlégrovou:

Video se připravuje ...

„Já se po třetím dítěti zařekla, že už se vážit nebudu, protože nechci být naštvaná. Na těhotenskou průkazku mě samozřejmě zvážili, ale pak jsem si řekla, že doma váhu mít nechci. Od posledního porodu jsem se opravdu nevážila a nehodlám s tím začínat. Já mám doma zrcadlo a sebereflexi, takže se kouknu a vidím, co potřebuji,“ prozradila bývalá misska serveru ŽivotvČesku.cz.

S šaty pro tuto událost si hlavu vůbec nelámala. Lucie ví, co jí sluší, a tak sáhla po jistotě. Již dávno netráví hodiny a hodiny před šatníkem dumajíc, co na sebe. Jako maminka tří dětí má už přeci jen priority uspořádané jinak. „Mám je už déle, jsou osvědčenou součástí mého šatníku. Obléci na takovou akci mi trvá asi dvě minuty. My to prostě tak s manželem máme, že z toho neděláme drama. Je samozřejmě pro nás důležité, aby nám to slušelo, abychom se cítili dobře, ale nepřeceňujeme to. Možná díky tomu, že se v tomto shodneme, nám to tak dlouho klape a pořád se máme rádi,“ dodává s úsměvem Lucie Šlégrová.

Šlégrovi ve Varech: O problémech vyvinutých žen a tajné oslavě

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.