Nejvnadnější miss Šlégrová: Poprask s pětkami na mole! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 5. května 2024

Svátek slaví Klaudie, zítra Radoslav

Nejvnadnější miss Šlégrová: Poprask s pětkami na mole!

I po třech dětech je kost! Nejvnadnější miss Lucie Šlégrová vyřešila velké plavkové dilema
I po třech dětech je kost! Nejvnadnější miss Lucie Šlégrová vyřešila velké plavkové dilema (instagram)

Na dovolené řešila Lucie Králová Šlégrová (39) dilema, zda se má na sociální síti vystavovat v plavkách. A má! Protože ňadra číslo pět po třech porodech stále stojí za pohled. Miss ČR 2005 byla vždy holka krev a mlíko a její přírodní pětky právem budily pozornost.

Po sňatku s bývalým hokejistou Jiřím Šlégrem (50) se stáhla do pozadí, dokonce zvládla utajit třetí těhotenství, a až loni v říjnu se pochlubila synem Ronem, jenž se ovšem v porodnici v Ústí nad Labem narodil už v květnu. Jako jedna z posledních si nedávno zařídila profil na sociální síti. Dlouho váhala, zda se tam má jako její kolegyně-modelky vystavovat v plavkách.

Tajná party papalášů: Paroubek, Hnilička, Šlégr a další pařili u kmotra Bendy!

Video se připravuje ...

„Manžel mi říká, tvl stoupni si před to zrcadlo a cvakni to. Přijde mi to odvážné, ale tady teda jsou... Jsem samozřejmě šťastná, že nemám těch 24 kg, co jsem zase při těhotenství nabrala, a tak teda jooo jsem částečně pyšná, že ze mne není Škopková, i když to vše musím ještě zpevnit,“ tvrdí bývalá královna krásy, která se naposledy pochlubila fotkou na mole v bílých bikinách.

KARLOS SHOW: Míň hejtů, víc podpory, vzkazují Šlégr, Bednář a Vémola

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Veronika Patočková
17. 10. 2023 • 09:08

Lucie je nesmírně milá, krásná charismatická ženská. Jejího manžela jsem zhruba před 22-ti lety obsluhovala a i když jsem ji nikdy nepoznala osobně, tak si troufám říci, že ti dva k sobě naprosto patří*

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.