Vyhublá Eliška Bučková v Itálii: Chrastí kostmi! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Vyhublá Eliška Bučková v Itálii: Chrastí kostmi!

Eliška Bučková v Itálii chřestí kostmi
Eliška Bučková v Itálii chřestí kostmi (Instagram)

Vyděsila všechny své obdivovatele. Ručičky jako hůlčičky, žebra by se dala s klidem spočítat a o kostnatých kolenou ani nemluvě. Bojuje snad Eliška Bučková (32) opět s poruchou příjmu potravy?

Královna krásy z roku 2008 vždy oplývala velmi štíhlou postavou a sama i v minulosti veřejně přiznala boj s anorexií. Dle svých slov ho má úspěšně za sebou, avšak poslední fotky z Toskánska vyvolaly velké rozpaky nejen u Eliščiných obdivovatelů. „Chtělo by to taky papat. Trochu tlačenky a jitrnice by neuškodilo,“ objevuje se v komentářích u snímku, kde by kráska mohla stát modelem při výuce anatomie. Snad Eliška ví, co dělá, a neřítí se opět do propasti jménem anorexie...

Krvavé zranění na táboře Elišky Bučkové: Následovala cesta do nemocnice!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
AHel
24. 9. 2021 • 18:00

Slečny je mi hrozně líto, už je profláklá, kdo by chtěl nemocnou holku, která se stará o svůj vzhled a tváří se šťastně, když vypadá jako smrtka, chlapi chtějí holky do nepohody, které něco vydrží...mě se tak líbila, když chodila s Noidem, smůla, že svoji nemoc nemá pod dohledem...je už dost stará na to, aby s tím rázně zatočila! Je mi líto i rodičů, takhle ji vidět v drbnách a do toho ještě ten flirt se ženáčem...ztratila úctu k sobě a ke svému tělu a to už je zlé. Držím palce, aby našla sílu se svými démony zatočit jednou pro vždy. Hodně štěstí.

rydlo
14. 8. 2021 • 08:26

Na tom kostnatém hrudníku Elišky jsou ty dva vycpané bobky směšné, jako celá Eliška i s těma pseudoprsama!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.