Šokující obrana Šlégrové: MANŽELOVA CHLOUBA! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Šokující obrana Šlégrové: MANŽELOVA CHLOUBA!

Lucie konečně našla štěstí po boku hokejisty Jiřího Šlégra
Lucie konečně našla štěstí po boku hokejisty Jiřího Šlégra (instagram.com)

Manželka slavného hokejisty Jiřího Šlégra (50) nedávno překvapila fanoušky na sociálních sítích. Lucie Šlégrová (39) se totiž stala obětí onanisty. Kráska neváhala ani vteřinu a sdílela inkriminované foto se světem!

Krásná Lucie Šlégrová (39) se živí jako influencerka a spolupracuje s mnoha firmami. Ty jí pošlou zboží a ona ho potom musí prezentovat na sociálních sítích. Nedávno takhle svým fanouškům předvedla krásný rolák, který ale očividně v některých vyvolal sexuální touhy.

Nejvnadnější miss Lucie Šlégrová: Nesnesitelná bolest hlavy a nečekaná diagnóza!

Video se připravuje ...

Do zpráv Lucii totiž potom přistála fotka ztopořeného penisu jednoho z jejích „obdivovatelů“. Kráska reagovala pohotově a o snímek se podělila se všemi svými sledujícími. A že jich není málo! „Prosím, neposílejte mi vaše ztopořené penisy… Mám doma svůj. Krásný a funkční,“ připsala kráska k nelichotivé fotografii současně s poklonou "výbavě" manžela Jirky. Snad už jí teď všichni onanisté dají pokoj.

Nejvnadnější miss Lucie Šlégrová má čtyři chlapy v chalupě: Hodně křičím, přiznala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
backora
20. 1. 2022 • 19:38

Ta prsa to je katastrofa, to ještě za Kaufmana byla normální neopotřebovaná. Nyní bohužel je to hrůza měla by být trochu sebekritická, ale na to ona nemá

-bello-
19. 1. 2022 • 23:08

Hm, tak pořád ještě je ten penis jejího muže a ona potvrzuje, že ve svých 40 letech je úplně blbá .Skoro se mi zvedá žaludek, když tam v podstatě cpe rozkrok -bléé Šlágra ! .
Na fortce v nějakých šatech jí visí prsa na břicho, krásná moc není.Chytrá taky ne.Kým byla, co dělala , co byla, než si vzala hokejistu?

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.