Nejvnadnější Miss Lucie Šlégrová: Nechá si zmenšit své pětky! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Nejvnadnější Miss Lucie Šlégrová: Nechá si zmenšit své pětky!

Modelka Lucie Šlégrová
Modelka Lucie Šlégrová (instagram)

Vypadá to, že není cesty zpět a majitelka poprsí číslo 5 jde pod kudlu. Někdejší královna krásy Lucie Šlégrová (40) už před časem naznačila, že si chce své obří poprsí nechat upravit a zmenšit. Po konzultaci s lékařem ji prý čeká hodně řezání.

Původně si Lucie (za svobodna Králová) chtěla dát zmenšení poprsí jako dárek ke čtyřicetinám, ale pak jí to časově nevyšlo, tak operaci odsunula. „Jsem už rozhodnutá, i když manžel je proti. Přitom vůbec není horňák, ale asi má o mě strach, když jsem mu řekla, co všechno mě při operaci čeká,“ řekla Aha! manželka bývalého hokejisty Jiřího Šlégra (51).

Lucie Šlégrová Králová

Video se připravuje ...

„Vím, že spousta věcí se točí kolem mého dekoltu, ale já celý život toužím po menších prsech. Po třech těhotenstvích je ideální čas,“ rozhodla se Lucie. Jediné, čeho se obává, je bolest. „Pan doktor mi řekl, že se bude hodně řezat a bude to bolet,“ svěřila Aha! Šlégrová na představení nového zubního kartáčku.

Uslzená Lucie Šlégrová opuštěná v kině: Smutná pravda o tom, proč s ní nešel manžel!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zuzakirsch
7. 10. 2022 • 18:52

Její vytahaný sedmičky nikoho nezajímají.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.