Očistec čerstvé čtyřicítky Šlégrové: BOLESTI A ÚBYTEK VÁHY | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Očistec čerstvé čtyřicítky Šlégrové: BOLESTI A ÚBYTEK VÁHY

Jiří Šlégr s manželkou Lucií
Jiří Šlégr s manželkou Lucií (Foto Aha! – Michal Protivanský a ara)

Celý život ji zdravotní neduhy míjely obloukem, ale čtyřicítka, jakoby zmáčkla spouštěcí tlačítko a zrovna tam, kde by to modelka a trojnásobná maminka Lucie Šlégrová (40) nečekala...

Jestli něco Lucii Šlégrovou odjakživa charakterizovalo, byl to zářivý úsměv. „Už od útlého mládí dbám na to, abych měla hezké zuby. Jsem zvyklá o ně pečovat a snažím se k tomu vést i svoje děti, i když mě někdy štvou, že si zuby nečistí pořádně a nadávám na ně. A je to pro mě důležité i u mužů. Vlastně u kohokoli, kdo ke mně přijde a usměje se, si všímám, jak jeho chrup vypadá,“ svěřila se krásná manželka českého hokejového trenéra a bývalého ochránce Jiřího Šlégra. 

Lucie Šlégrová se vrátila k tancování! A bude mít vystoupení

Video se připravuje ...

I přes veškerou péči jí ale zuby pořádně potrápily. „Když mi bylo čtyřicet, začaly mi ty moje krásné rovné zuby jít na spodním patře přes sebe. Konkrétně jedničky. Řekla jsem si, že se na to zeptám, a šla jsem k zubaři, který mi řekl, že se to občas některým ženám stává a dal mi moje první rovnátka v životě. Měla jsem je na těch předních zubech nasazené pár měsíců, aby se mi srovnaly,“ řekla také pro Deník.cz. 

Rovnátka byla nejen omezující, ale i bolestivá, takže Lucie nemohla ani pořádně jíst. Co ale vnímá pozitivně je to, že prý alespoň shodila nějaké to kilo. „Zuby mě bolely, zhubla jsem kvůli tomu asi dvě až tři kila. To byla jediná pozitivní věc, kterou jsem pak doktorovi říkala. Moc jsem kvůli tomu nejedla,“ dodala se smíchem. Nyní už jen věří, že má vybráno a problém se opakovat nebude. 

Vnadná kráska Lucie Šlégrová slaví 40! Nadělila si dárek, který jí omladil

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.