Šlégrovi už dva roky nespali: Jsme úplně vyřízení | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 28. března 2024

Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána

Šlégrovi už dva roky nespali: Jsme úplně vyřízení

Jiří a Lucie Šlégrovi
Jiří a Lucie Šlégrovi (David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan)

„Už jsme dva roky nespali," přiznal Jiří Šlégr (51) a čtyřicetiletá manželka Lucie na adresu syna Rona upřesnila:  „Jsme úplně vyřízení. Je to pro nás nová situace, kterou neznáme. A to jsme si říkali, že to v tomhle ohledu bude určitě dobrý, protože jsme oba s manželem docela spáči. To on vůbec není." 

„Sžili jsme se relativně dobře, jen nám moc nespinká. To nás docela trápí. Nedávno jsme vzpomínali na to, že když jsme se seznámili, byl mému Ríšovi rok a staršímu synovi byly tři a půl. A když jsme šli společně žít k manželovi, spal Ríša jak zabitý. Vůbec si nepamatujeme, že by nás budil. Krásně spinkal od osmi do osmi, nijak nás nerušil, měli jsme strašně moc prostoru na ty krásné milostné začátky. Užívali jsme si sami sebe, dával nám hodně prostoru. A tenhle špunt nám to teď všechno vrací," lamentuje Lucie Šlégrová na webu Deník.cz.

Uslzená Lucie Šlégrová opuštěná v kině: Smutná pravda o tom, proč s ní nešel manžel!

Video se připravuje ...

„Dali jsme si to rozhodnutí na misku vah. Šli jsme do toho s tím, že je to zodpovědnost do konce života a že se malému budeme muset v mnoha ohledech přizpůsobit. Ale na druhou stranu jsme za něj neskutečně šťastní, nic nám nedělá problém a jsme spokojení," přesto nelituje rozhodnutí pořídit si potomka tzv. na stará kolena pyšný táta Jirka.

Nejvnadnější miss Lucie Šlégrová má čtyři chlapy v chalupě: Hodně křičím, přiznala!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.