Jessica Šlégrová je zpátky u matky Kateřiny! Co jí provedl táta Jirka?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Jessica Šlégrová je zpátky u matky Kateřiny! Co jí provedl táta Jirka?!

Jiří Šlégr přišel o dceru. Na jak dlouho?
Jiří Šlégr přišel o dceru. Na jak dlouho? (Foto Aha! – Karel Kopáč, Facebook )

Telenovela za zákulisí rodinného života Šlégrovic rodiny nemá konce. Před pěti měsíci Jessica (15) dramaticky utekla k otci Jiřímu (42) a matku Kateřinu (41) nechala samotnou. Teď se ale situace mění.

Už v minulosti prý některé kamarádky Kateřiny Šlégrové poznamenaly, že dcera Jessica půjde tam, kde se bude mít lépe, resp. Tam, kde bude dostávat vyšší kapesné, otevřou se jí dveře do společnosti a módních obchodů. To by mohlo potvrzovat i nedávný holčičí den, kdy si matka s dcerou vyrazily na nákupy do Drážďan.

S taškami a nově nakoupenými věcmi se pak nechaly vyfotit ve městě a všechno putovala na sociální síť mladé Šlégrové. A kdo tu »srandu« platil? Možná to mohlo být ještě z ušetřených alimentů, které Kateřina Šlégrová dostala do svého bývalého manžela. Každopádně novinky ze života Jiřího a jeho vnadné partnerce Lucii Králové (32) by se Šlégrové mohly hodit do budoucna u soudu. Vždyť už před pár měsíci se tam podle informací serveru spy.cz probíraly docela pikantní záležitosti plné sexuálních pomůcek a zvrhlých orgiích…

 



Přečtěte si
lillyli
19. 3. 2014 • 17:11

Šlégrovi říkali spoluhráči "guma", právě pro jeho velmi nízkou inteligenci, tak jaké asi budou jeho partnerky, co myslíte? V případě jeho dcery prostě nebylo z čeho brát.

budox
19. 3. 2014 • 13:52

u Šlégra víc než u jiného platí kudy hopkal, takou potkal. Šlégrová nebo Králová, úplně stejné. Tahle telenovela mi připomíná tu Řepkových

leidy2
19. 3. 2014 • 10:48

Paní Šlégrová je velmi hloupá ženská.Její IQ bude hodně nízké. Raději by měla chodit do nějakého zaměstnání a ne stále čekat až ji pan Šlégr finančně podpoří. Vůbec se mu nedivím, že se s ní rozvedl.Zvát si Blesk na výlet s dcerou je hodně ubohé. Dcera je v pubertě a neví co chce. Ona vlastně ví, chce peníze a luxus. Dopadne to špatně.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.