Modelky Bezděková s Němcovou porotkyněmi: Najdeme vám »missku« | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Modelky Bezděková s Němcovou porotkyněmi: Najdeme vám »missku«

Andrea s Pavlínou mají plné ruce práce.
Andrea s Pavlínou mají plné ruce práce. (Foto FTV Prima, ara)

Hledání nejkrásnější dívky Česka v novém kabátě. Finalistky soutěže krásy tentokrát vzejdou z reality show Hledá se Miss! Porotkyněmi jsou modelky Andrea Bezděková (28) a Pavlína Němcová (50).

Netradiční soutěž krásy Česká Miss Essens bude mít osm dílů. Začíná se klasicky castingy, ze kterých se vyloupnou semifinalistky a 12 jich postoupí do Velkého finále. Andrea s Pavlínou tak budou mít možnost poznat dívky mnohem detailněji, než jak je tomu obvykle. Obě dámy mají se soutěžemi i s modelingem bohaté zkušenosti. Andrea dokonce v roce 2016 vyhrála korunku Miss.

Misska Andrea Bezděková: Po rozchodu s Lamborou stále na ocet!

Video se připravuje ...

„Je dobře, že se tato show chce vymanit z těch všech soutěží krásy, které tady jsou. A já doufám, že bude tou jedničkou,“ věří Bezděková. Věhlas Němcové sahá dále, proslavila krásu českých žen po celém světě. „Vybírání dívek je opravdu náročné, protože jich je hodně a zvolit správně je oříšek,“ svěřila Němcová. „Tvůrci věří, že k tomu budu mít díky své kariéře co říct,“ dodala Pavlína. Honba za královnou krásy odstartuje už 15. října na programu Prima Show.

Návrat prestiže?

Krásné porotkyně doplní ještě dva pánové, kteří rozhodnou o osudu dnes ještě neznámých dívek. Prvním z nich bude Roman Holárek, jenž je autorem nového konceptu soutěže a majitelem modelingové agentury. „Věřím, že této soutěži jsme schopni navrátit prestiž a vymanit se z kontroverzní minulosti. Česko potřebuje zažít revoluci soutěže krásy, a ta právě přichází,“ míní Holárek. Čtveřici doplní podnikatel Michal Kovář, moderátorem je herec Tomáš Měcháček.

Slavné české modelky, které dobyly svět

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.