Misska Andrea Bezděková v slzách: Zemřel jí milovaný táta! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Misska Andrea Bezděková v slzách: Zemřel jí milovaný táta!

Andrea Bezděková oplakává smrt táty
Andrea Bezděková oplakává smrt táty  (instagram.com)

Zažívá nejtěžší chvíle ve svém životě. Modelce Andree Bezděkové (28), která randila se seriálovým fešákem Markem Lamborou (27), zemřel milovaný tatínek Tomáš. V pouhých 57 letech prohrál boj s těžkou nemocí.

Odmala jí vedl ke sportu. Jelikož byl sám vášnivým sportovcem, byl u všech jejích životních vítězství a proher, vždy jí ve všem podporoval a Andrea byla jeho holčička. Bohužel zákeřná nemoc si vybrala tu nejhorší daň. „Jednou jsi mi slíbil, že se dožiješ 300 let. Pamatuješ?“ vyznala se Česká Miss 2016 na sociálních sítích.

Misska Andrea Bezděková: Po rozchodu s Lamborou stále na ocet!

Video se připravuje ...

„Co budu vyprávět tvým vnoučatům, až se budou ptát na dědu Bézu? Když jim totiž řeknu pravdu, žes byl ten nejlepší táta na světě, žes byl gentleman každého kurtu, na který jsi vstoupil a že tvůj smysl pro humor byl neutuchající, budou mít zlomené srdce. Stejně jako mám já,“ snažila se vypsat ze svého smutku. „Vím, že se na nás budeš usmívat dál, i když z trochu větší dálky... Ale taky vím, že tam nahoře tě už nic nebolí. Miluju tě navždy, tati,“ uzavřela zlomená kráska své dojemné vyznání.

Andrea Bezděková pro časopis Dieta: Podívejte se, jak probíhalo focení

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.