Opět spolu?! Exmilenci Lambora a Bezděková si vyrazili na hory | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

Opět spolu?! Exmilenci Lambora a Bezděková si vyrazili na hory

Fešák ze Slunečné Marek Lambora a kráska Andrea Bezděková: Rozchod! Kdo dal komu kopačky?
Fešák ze Slunečné Marek Lambora a kráska Andrea Bezděková: Rozchod! Kdo dal komu kopačky? (Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, FTV Prima, instagram)

Přestože se Marek Lambora (26) a Andrea Bezděková (27) rozešli ještě před vánočními svátky, na sociálních sítích zase sdílejí rozesmátá selfíčka. Herec s modelkou vyrazili společně na zasněžené horské vrcholy. Že by přece jen jejich vztahu ještě neodzvonilo?

Prakticky ve stejnou chvíli totiž sdíleli takřka stejné záběry z okna horské chaty na sluncem zalitý kopec. „Když nejde Slunce k Mohamedovi, musí Mohamed ke Slunci,“ napsal seriálový Janek ze Slunečné. Bezděková si vystačila se španělským zvoláním »vamos!«, tedy »jdeme!«.

Páteční Prostřeno!: Misska nebo chlap?

Video se připravuje ...

Není tak pochyb, že spolu tráví dovolenou pod zasněženými vrcholky Alp. „Ne, netvoříme spolu pár(ty). Jen se naše cesty rozešly v dobrém,“ reagovala ihned Andrea, když jí začaly chodit zprávy s gratulacemi ke znovuobnovení vztahu s hercem. Vzhledem k tomu, že na začátku vztahu také mlžila, jak se dalo, necháme se překvapit, co další dny přinesou.

Bezděková po rozchodu s Lamborou: Poprvé na veřejnosti! Jen těžko hledala slova

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.