Bezděková o Lamborovi: BYLA TO PŘETVÁŘKA | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Bezděková o Lamborovi: BYLA TO PŘETVÁŘKA

Fešák ze Slunečné Marek Lambora a kráska Andrea Bezděková: Rozchod! Kdo dal komu kopačky?
Fešák ze Slunečné Marek Lambora a kráska Andrea Bezděková: Rozchod! Kdo dal komu kopačky? (Marek Pátek, David Kundrát, Martin Hykl, Pavel Machan, FTV Prima, instagram)

O jejich rozchodu si štěbetali už i ptáci na střeše, ale oni ho stále zatloukali. Modelka Andrea Bezděková (26) a herec Marek Lambora (26) přitom už dávno netvořili pár. Jak se Miss z roku 2016 dokázala tvářit, jako by nic?

Není žádný legrace oznámit rozchod, když oba víte, jaká se pak semele mediální smršť. Své o tom věděla i modelka Andrea Bezděková (26) a herec Marek Lambora (26). I když všichni fanoušci tušili, že něco není v pořádku, oba dva se snažili jejich rozchod udržet pod pokličkou.

Bezděková po rozchodu s Lamborou: Poprvé na veřejnosti! Jen těžko hledala slova

Video se připravuje ...

Jak se ale vydrželi tak dlouho přetvařovat? „Zaprvé jsem nechtěla být nařknutá z toho, že nějaký vztah máme, když už dávno skončil. Zadruhé jsme to nedávali ven do té doby, než jsme byli oba smíření s tím, že jsme oba v pohodě,“ svěřila se modelka webu Super.cz. Údajně si s Lamborou všechno v klidu vyříkali a proto se rozchodem zas až tolik netrápila.

Mraky v ráji? Krásná misska Bezděková řekla, jak to má teď s hvězdou Slunečné Lamborou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.