Krasavec Marek Lambora: Životní trable kvůli Slunečné?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Krasavec Lambora: Životní trable kvůli Slunečné?!

V seriálu Slunečná hraje Janka Marek Lambora a fanynky ho milují.
V seriálu Slunečná hraje Janka Marek Lambora a fanynky ho milují. (TV Prima)

Stačila jedna  jediná role v seriálu Slunečná a z Marka Lambory (25) se pomalu přes noc stal jeden z nejoblíbenějších televizních herců. Ačkoliv mu postava Janka přinesla velkou slávu, přesto je v mnohém pro herce svazující. Nebude svého rozhodnutí nastoupit do úspěšného projektu Primy litovat?

Paradoxně chybělo jen málo k tomu, aby se hercem nikdy nestal Marek Lambora totiž musel bojovat za svůj sen s maminkou. Té se doporučení lektorky z hereckého kroužku, že by se na konzervatoř její syn hodil, dvakrát nepozdávalo. „Máma mi řekla, že to nepřipadá v úvahu a že si mám dodělat gymnázium a pak ať si jdu, kam chci,“ řekl extra.cz Lambora. Nakonec ale zprvu neoblomnou maminku přece jen přemluvil a mohl tak vykročit svému štěstí vstříc.

Marek Lambora ze Slunečné v kostýmu jako ve Hře o trůny 15 minut šněroval tkaničky

Video se připravuje ...

Konečně v seriálu!

Začátek jeho kariéry sice raketový nebyl, ruku v ruce s prvním angažmá v Divadle na Vinohradech ale konečně přišly i první seriálové nabídky. Větší prostor v televizním projektu získal v roce 2017 v seriálu Přístav, o rok později pak v dalším oblíbeném seriálu Ohnivý kuře. Roku 2019 ale přeskočil ke konkurenční stanici, kde si střihl účast v show Tvoje tvář má známý hlas. Právě od této chvíle jeho obliba začala dramaticky růst. Slunečná, kde mu stejně úspěšně sekunduje herečka Eva Burešová, ho nakonec vynesla až do hvězdných seriálových výšin. Marek Lambora je od té doby idolem dívek a žen. Jenže on si bohužel mezi nimi už vybral tu osudovou. 

Láska s Miss 

O svém soukromí nerad mluví a tajemství, že randí s Miss Andreou Bezděkovou, si chtěl nechat pro sebe. Jenže paparazzi byli všímaví, proto už nemělo cenu zatloukat. „Soukromí je podle mého jedna z nejdůležitějších věcí, kterou každý máme a tak si myslím, že je důležité si ho chránit a bedlivě střežit. A tak tomu je i u lásky. Měla by se hýčkat, opětovat, přijímat, ale hlavně chránit. Proto jsme si s Andreou chtěli dopřát to malé tajemství v podobě soukromí, abychom se mohli mít pro sebe jen my dva. Pomalu jsme uvažovali o tom, že bychom to světu chtěli sdělit a radovat se veřejně. A tak mě mrzí, že nám privilegium to říci jako první vzal “pan fotograf”, který nás dvě hodiny sledoval na procházce,“ uvedl vše na pravou míru nakonec na sociální síti herec a dodal. „Každopádně bych chtěl říct, že jsme ŠŤASTNÍ! Moc děkuju za hezké a přejícné zprávy, které mi dorazily, mám z nich velkou radost!“ prozradil Lambora na Instagramu. Ten v minulosti tvořil pár také s herečkou Šárkou Vaculíkovou.

Posila ve StarDance?

Raketový vzestup s sebou nese někdy i hodně bolestný pád. Z toho důvodu se prý mnozí z okolí seriálového Janka bojí, že herci popularita může nakonec srazit vaz. A stejně tak zaškatulkování do jedné role. Rozhodně by to nebylo ničí novým pod sluncem. Své o tom ví například herečka Ljuba Krbová (62), která je zřejmě už nadobro zacyklená jako Anča v seriálu Ulice.

Co Lamboru podle některých zdrojů drtí už teď, je naprostá ztráta soukromí. A fakt, že si ho diváci zaměňují se seriálovou postavou i v realitě. Dokonce se mělo proslýchat, že chtěl z úspěšně rozjetého seriálu vyskočit. Ale nakonec prodloužení smlouvy přece jen podepsal. Jenže co bude dál, až Slunečná skončí? Podle informací extra.cz minimálně tento rok tratit na popularitě nebude. Marek Lambora, který se osvědčil už v pěvecké show, se má nyní stát pro změnu posilou 11. řady StarDance. Že tak připoutá k obrazovkám řadu divaček, je už teď více než jisté!

Kovbojská s Burešovou a Lamborou: Touhle písničkou váš přivítá Slunečná

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Inka
18. 3. 2021 • 10:28

...svět se zbláznil ! Nic jiného člověk neslyší, nečte...jenom
* hvězda seriálu...*, teď krasavec ! Prosím, doporučuji sledovat zahraniční umělce, skutečné hvězdy a krásné tváře ! Tyto naše trapné seriály a trapní herci, které znají nejdále u hranice Česka ! 👎😂

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.