Závěr seriálu Slunečná: Jak skončí Týna a Janek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Závěr seriálu Slunečná: Jak skončí Týna a Janek?

Eva Burešová a Marek Lambora tvoří ve Slunečné pár
Eva Burešová a Marek Lambora tvoří ve Slunečné pár (archiv)

Fakt, že by měl letos diváky tolik oblíbený seriál Slunečná skončit, se fanouškům vůbec nelíbí. Samotní herci nechtějí prozrazovat detaily příběhových linek svých postav. Jistý směr ale naznačili.

Když začala FTV Prima vysílat seriál Slunečná, opět se snažila novým námětem šlapat na paty konkurenční Ordinaci v růžové zahradě 2. A tentokrát došlo nejen na to, ale dokonce patnáct let úspěšný seriál sesadila Slunečná z trůnu. Spletité vztahy a především mladá láska Týny a Janka v podání Evy Burešové a Marka Lambory si získala diváky všech věkových kategorií, a novácký seriálový gigant tak začal postupně ubírat na sledovanosti.

Diváci si dokonce začali přát, aby se Slunečná stala seriálem bez určeného konce, jakým je například novácká Ulice. To však tvůrci neplánují. Naopak se rozhodli udat pevný počet dílů. Pro diváky je tak důležité, aby byl poslední díl happy-endem v podobě obnovené lásky mezi Týnou a Jankem. Ti momentálně pár netvoří.

Finále Slunečná 2020

Video se připravuje ...

Podle Marka Lambory to má ale své důvody. „Jsou lidi, kterým se seriál hrozně líbí, a ještě nechtějí, aby byla Týna s Jankem, protože v tu chvíli by seriál skončil,“ vysvětlil herec ve vysílání Českého rozhlasu. Eva Burešová na dotazy ohledně seriálové lásky odpověděla trochu víc konkrétně. „Myslím si, že to s námi dopadne dobře," tvrdí herečka a zpěvačka. Fanoušci ale musí počítat s tím, že jakmile k tomu dojde, bude se patrně jednat o nový začátek pro postavy, ale konec pro diváky. Kdy se tak stane, zatím není přesně určeno.

Slunečná: Róza a profesor

Video se připravuje ...



Přečtěte si
asha
10. 1. 2021 • 00:19

uz to konci? Konecně, dalsi traparna v p..eli.

travina
8. 1. 2021 • 19:15

BJELOCHU, nevím sice proč zde píšeš o Ordinaci, ale, když už musíš, tak si zjisti jak se ten herec správně píše.

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.