"Hrozná saň" Hornová! Muži došla trpělivost, dcera vrací úder | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

čtvrtek 25. dubna 2024

Svátek slaví Marek, zítra Oto

"Hrozná saň" Hornová! Muži došla trpělivost, dcera vrací úder

Lenka Hornová
Lenka Hornová (Profimedia.cz)

Čtyřiapadesátiletá šéfka populární Slunečné Vánoce miluje a sváteční výzdoba je proto její doménou. U rodiny se to ale občas nesetkává zrovna s pozitivní ohlasem!

„Letos mu právě trpělivost došla. Začal navíc rybařit, takže potřebuje stále víc prostoru pro svou výbavu a jeho pruty a mé krabice s dekoracemi se najednou do naší garáže už nevešly. Domluvili jsme se, že s tím budeme muset něco udělat. Já mám ale ke svým vánočním výzdobám samozřejmě citový vztah. Spoustu dekorací jsem si přivezla i z Ameriky, jsou to tady u nás docela unikáty, tak jistě chápete, že se mi je nechtělo jen tak vyhodit, bez užitku," popsala Lenka Hornová, jak to má nyní doma s manželem v rozhovoru pro web Prima Ženy. Ovšem ani dcera ji nešetří!

„Moje dcera mi přitom letos řekla, že se jí víc líbila loňská americká výzdoba, která byla barevnější, že teď to tu vypadá jako v lobby hotelu. Dcera mi všechno vrací. Když byla totiž menší, vždy se mě ptala, kdy budeme zdobit strom. Já jsem ale vždy počkala, až usne, aby mi to nekazila. Na zdobení jsem bohužel hrozná saň... Tím to trochu přeháním, samozřejmě mi dcera pomáhala, ale pravda je, že mám občas tendenci po ní i převěšovat vánoční ozdoby na stromku na jiné místo," sype si popel na hlavu nadšená zdobitelka. 



Přečtěte si
hillaarkaa
24. 12. 2020 • 07:20

asi jen vymetává všechny stanice,kde by si škrtla,pipina

hillaarkaa
24. 12. 2020 • 07:19

Nepříjemná vizáž už od pohledu.Copak si tahle kreatura na druhých léčí???

mika
10. 12. 2020 • 12:51

jen skončila Růžovka - tak se paní přemístila na primu a vymyslela další kravinu na pokračování, na kterou se nikdo nedívá! dejte už nám s ní pokoj.

andorea
10. 12. 2020 • 09:51

Problém je, že s Ordinací už nemá nic společného, když na konkurenční televizi má na starosti Slunečnou. ,o)

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.