Nahradila těhotnou Arichtevu a teď: Josefíková je v tom! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Nahradila těhotnou Arichtevu a teď: Josefíková je v tom!

Eva Josefíková nahradila Veroniku Arichtevu a nyní je těhotná.
Eva Josefíková nahradila Veroniku Arichtevu a nyní je těhotná. (Foto TV Prima)

Role Denisy v seriálu Slunečná je nebezpečná. Už druhá představitelka čeká dítě. Po Veronice Arichtevě (34) bude maminkou Eva Josefíková (30). Těhotenství se jí dařilo tajit, protože hraje nastávající matku a nic tedy nebylo nápadné. „Bylo fajn, že těhotenství už bylo připravené od Verči,“ raduje se Josefíková.

Zakulacuje se pěkně pod vycpávkou. „Točit chci do dubna a pak se nechte překvapit, co bude dál,“ dělá herečka tajuplnou. Vrátí se snad zase Arichteva, která je zatím doma s téměř čtyřměsíčním synem Lukou Christem? Nebo to Prima ještě zkusí do třetice s nějakou jinou mladou herečkou? Eva mlčí jako hrob. Stejně tak nechce mluvit o otci dítěte. Podle informací Aha! je jejím partnerem Matěj Podzimek, scenárista filmu 3Bobule. Podle scénáře Slunečné už má herečka za sebou porod a na place chová při natáčení miminko. Bere ho prý jako takový malý trenažérek.

„Natáčí se mi dobře, po fyzické stránce je mi fajn,“ říká spokojeně. Maroš Kramár (61) v roli podnikatele Johna Linharta tak už podruhé během pár měsíců přijde o seriálovou partnerku. „Jsem rád, že jsem u toho, když přicházejí na svět zdravé, krásné děti,“ ujistil herec. Na jednu stranu vyzývá kolegyně, které by rády měly děti, aby se přihlásily do Slunečné, na druhou stranu se toho obává. „Mohly by se bát se mnou hrát,“ mudruje Kramár.

Video s Josefíkovou najdete zde:

Video se připravuje ...

V Boženě ji pochovali

Eva Josefíková září i v seriálu Božena o slavné spisovatelce Boženě Němcové na ČT. Zahrála si básnířku Antonii Reissovou, která psala pod pseudonymem Bohuslava Rajská. Němcová ji měla moc ráda. Právě v nedělním 3. díle ji ale musela oplakat.

Mádlova ex Eva Josefíková: Když se nenalíčím, mám morální kocovinu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.