Tohle tady ještě nebylo: Diváci Slunečné běsní kvůli... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pondělí 6. května 2024

Svátek slaví Radoslav, zítra Stanislav

Tohle tady ještě nebylo: Diváci Slunečné běsní kvůli...

Herci ze seriálu Slunečná.
Herci ze seriálu Slunečná. (FTV Prima)

Poté, co Veronika Arichteva kvůli těhotenství odešla ze seriálu Slunečná, museli tvůrci přijít s radikálním řešením. Její roli získala herečka Eva Josefíková. Ačkoliv postava Denisy Kánské v jejím podání neměla ještě tolik prostoru, již nyní sklízí drsnou kritiku.

Ve čtvrtek měla Josefíková na TV Prima premiéru v seriálu Slunečná. Pro herečku to bylo jedno z nejrychlejších angažmá. Všechno se upeklo prakticky za pár hodin, kdy jí zavolali tvůrci a roli jí nabídli.

 „Byla to rychlovka. Než jsem na to kývla, bylo pro mě důležité, abych předtím mluvila s Verčou. Chtěla jsem, aby o tom věděla a všechno bylo v pořádku,“ řekla dle TV Prima Josefíková.

Nová postava Slunečné Karolína! Přebere Týně chlapa nebo svede jiného?

Video se připravuje ...

První hodnocení na její herecký výkon přišly poté, co jí někteří fanoušci Slunečné viděli v rámci premiérových „půldílů“ nebo na internetu. „Zaznamenala jsem prvotní reakce na sociálních sítích, protože díly si můžou diváci předplatit a nakoukat dopředu na internetu. Takže ti nejvíc nedočkaví fanoušci mě už viděli a jejich komentáře byly buď milé, s očekáváním dalších dílů, nebo naštvané. Což je úplně normální a jsem ráda za všechny reakce a za to, že postava, a to, jak ji hraju, má nějaký ohlas a není lidem jedno,“ svěřila se dle Super.cz.

Reakce na sebe nenechaly dlouho čekat ani po odvysílání dílu v televizi. „Tahle role jí bohužel nejde, Denisa byla jen jedna, chybíte,“ svěřila se jedna z fanynek Arichtevy. „Evu mám ráda, ale do téhle role se mi nehodí. Moc hodný kukuč, a když něco má znít namyšleně a sebevědomě, mírně snobsky....prostě to nevyzní, nevěřím jí to. Bohužel za mě špatná volba,“ znělo jedno z mnoho hodnocení. „No upřímně jsem byla v šoku. Ale to půjde. Věřím, že si zvyknu, ale bylo to divný,“ napsala další fanynka.

Slunečná: Sex Sylvy a Štěpána! Jak nevěra zacloumá vztahy?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
1pravda1
7. 9. 2020 • 15:41

Vůbec jí to nejde, nedokáže podle mého názoru zahrát ani Denisu Kánskou ani napodobit hraní Veroniky Arichtevy, špatná volba... měli dát raději Kramárovi novou holku, která by měla stejnou povahu jako Denisa Kánská... toto je paskvil, přenesení rolí v českém seriálu evidentně nefunguje... ani tam není žádná chemie mezi herci Kramárem a Josefíkovou...

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.