Eva Josefíková ze Slunečné: Z otce se stal milenec! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Eva Josefíková ze Slunečné: Z otce se stal milenec!

Eva Josefíková
Eva Josefíková (Foto Blesk – Jan Tůma)

Souhlasila s výměnou za těhotnou Veroniku Arichtevu (34), ale zdaleka netušila, co ji čeká. Eva Josefíková (30) skončila hned první natáčecí den seriálu Slunečná v posteli s Marošem Kramárem (61). „Nikdy jsem o tolik let staršího partnera neměla, nicméně i takové věci se dějí,“ popsala situaci.

Navíc Eva právě s Kramárem točila loňskou štědrovečerní pohádku Princezna a půl království. „Hrál mi otce,“ podotkla k tomu suše herečka. Nakonec to, jak ostatně dneska diváci večer spatří na vlastní oči, dopadlo velice dobře. Scény vznikaly už v květnu, když bylo po karanténě povoleno opět točit. Herci se ale v ateliérech zdravili v rouškách, i když za pár minut měli skončit v posteli. „Maroš je moc milý kolega,“ ocenila kvality představitele seriálového podnikatele Linharta staršího Josefíková.

Evu pak zaskočily i jiné než postelové scény. Třeba ta, při níž ji jako modelku fotí fotografka jako černou labuť, ale v kozím chlívku, kde se line charakteristický odér. „Na place je třeba počítat se vším, scenáristé mají fantazii bezbřehou,“ usmívala se Josefíková. Je připravená na reakce diváků. „Jsem ráda, že se na sociálních sítích už ozvali lidé, kteří koukali na předplacené díly. Postava Denisy jim není lhostejná, to je dobře,“ dodala herečka.

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou

Video se připravuje ...

Slunečnou prodali na Slovensko

Úspěšný seriál Slunečná se dostal, vlastně už podruhé, i k divákům na Slovensku. „Díky dobrým vztahům s televizí Joj jí Prima exkluzivně prodala Slunečnou,“ potvrdil Aha! informaci mluvčí Josef Ducký. Už minulý týden nasadila v úterý ve 20.35 první epizodu, ve čtvrtek šla druhá. Vedle toho ale na Slovensku vysílá Slunečnou také Prima PLUS, též v úterý a ve čtvrtek. Ta minulý týden začala dávat kontinuálně seriál od 36. dílu.

Mádlova ex Eva Josefíková: Když se nenalíčím, mám morální kocovinu!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.