Mádlova přítelkyně Josefíková: Geislerové nemůže přijít na jméno! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Mádlova přítelkyně Josefíková: Geislerové nemůže přijít na jméno!

Hlavní roli atletky Anny dostala Judit Bárdos. Na Evu zbyla role její kamarádky Martiny.
Hlavní roli atletky Anny dostala Judit Bárdos. Na Evu zbyla role její kamarádky Martiny. (Foto Falcon, herminapress.cz, ara)

Velké zklamání! To zažila přítelkyně Jiřího Mádla (27), herečka Eva Josefíková (24), když ji ve filmu Fair play přeobsadili z hlavní role do vedlejší. A může za to Aňa Geislerová (37)!

Eva prošla dvoukolovým castingem. V prvním kole dokonce běhala na Strahovském stadionu. Konkurz na hlavní roli atletky vyhrála, ale pak přišla studená sprcha. „Matku hlavní atletky hrála Aňa Geislerová a já vypadám, jak vypadám. Vzhledem k tomu by bylo těžké nás udělat tak, abychom byly uvěřitelný jako máma a dcera,“ řekla Eva, která si tak z natáčení odnesla o několik set tisíc menší honorář.

„Nedělala jsem to kvůli honoráři, ale hlavně kvůli tomu, abych se někam posunula,“ svěřila se herečka v rozhovoru na Frekvenci 1.



Přečtěte si
macek220364
28. 3. 2015 • 07:18

kecy v kleci, copak ta Judit je víc podobná Geislerové? to ani náhodou

aghaty
23. 3. 2014 • 11:51

vy jste zase pisalkove... využíváte jen toho ze ti co si přečtou tento článek si asi už ne poslechnou diskuzi s Evou josefikovou na F1 .. Já ho slyšela a to ze by josefikova nemohla přijít geislerove na jméno tam fakt nezaznělo. jo. .. zmiňovala ze by bylo divný kdyby geislerova mela dceru vizaze Josef ikoně, že by tam musel zahrát roli leda dost výrazný otec, ale to bylo vse....

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.