Největší rvačka ve Slunečné! Co se v seriálu odehraje? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Největší rvačka ve Slunečné! Co se v seriálu odehraje?

Cože? Tak to si snad děláš srandu, ne?
Cože? Tak to si snad děláš srandu, ne? (Foto FTV Prima)

Z těhle dvou už asi kamarádky nebudou. V primáckém seriálu Slunečná zase dojde k bitce. Paní starostová Vacková v podání Dany Batulkové (62) a Týna Popelková alias Eva Burešová (26) se poperou rovnou v hospodě. Lída obviní Týnu z toho, že její rodinu udala celníkům.

Před časem se dámy utkaly kvůli zrušené svatbě, teď jde hlavně o peníze. Hrozí totiž, že rodině Vackových doměří daň z lihu, dostanou pokutu, a ještě jim zabaví majetek. A tak rozzuřená Lída Vacková vletí do lokálu jako uragán, aby si to jednou provždy vyřídila. Stručně a ručně... Ale za dohledu odborníka. „Máme naštěstí vždycky po ruce kaskadéra. Ladislav Lahoda nám poradí, jak si počínat, aby to vypadalo věrohodně, a zároveň se ani jedné z nás nic nestalo,“ popsala Batulková. „Dvakrát, třikrát si to zkusíme nanečisto, teprve pak točíme,“ prozradila, jak to chodí na place během natáčení podobných scén.

Tentokrát při rvačce upadne Batulková. Při zkoušení padala na měkkou žíněnku, ovšem když se točila ostrá, měla smůlu – skončila na tvrdé zemi pod výčepním pultem. „Nakonec jsme přes sebe ječely a začaly se prát jak holky ve školce. Bylo to vtipné,“ vzpomněla na scénu mladší z obou rváček Burešová. „S Danou máme ve skutečnosti moc pěkný vztah, takže musím přiznat, že se nám podobné scény točí hůř a hůř,“ dodala Eva. Lída v podání Dany je ale pěkně záludná potvora, takže se jí už v její zakrvácené hlavince určitě rodí nějaká drsná pomsta.

Poslední scéna a konec. Veronika Arichteva se loučí se Slunečnou

Video se připravuje ...

Eva o Týně

„Říkám jí krokodýl Týna Dundee. Je rázná, odvážná, dokáže každého chlapa v hospodě přepít, jezdí traktorem, kácí stromy motorovou pilou, jezdí tryskem na koni a je hodně chlapská.“ Pustit se do bitky s takovouhle ženskou, to chce odvahu. Paní starostová se tak trošku přecenila, takže skončila na lopatkách.

Dana o Lídě

„Jsem strašně hodná a milující manželka a matka, která chce pro svou rodinu jen dobro, ale občas ho před sebou tlačím bagrem.“ Podle scénáře chce Lída nejvíc z celé rodiny získat Popelkovic statek, protože pochopila, kolik peněz by jim mohla zázračná voda přinést. Nevraživost mezi ženami je více než zřejmá. A tak stačí malá jiskřička a oheň je na střeše.

Slunečná: Eva Josefíková střídá Veroniku Arichtevu: Škatulata, hýbejte se!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
stoura
23. 9. 2020 • 09:42

Nejlepší by bylo aby se odehrálo skončení takových sraček jako Slunečná,Ordinace v jakési zahradě,nekonečná Ulice a cosi modrého!! To všechno je o ničem a Česká televize by měla přestat vybírat poplatky!!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.