Holubová šokuje! Nabrnkla si mladšího kolegu ze Slunečné?! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Holubová šokuje! Nabrnkla si mladšího kolegu ze Slunečné?!

Eva Holubová
Eva Holubová (Foto Aha! – P. Machan, D. Kundrát)

Šušká se, že oblíbenou herečku Evu Holubovou (61) opustil její dlouholetý manžel Miroslav Zdeněk. Šokující je však spíše to, že by Holubová podle informací časopisu Rytmus života měla randit s mladším kolegou ze Slunečné. O koho má jít?!

Nařčení jedné redakce podle časopisu Rytmus života pěkně rozohnilo herečku Evu Holubovou. Ta podle nezmíněného média randí s kolegou ze Slunečné a manžel ji podle jejich informací prý dokonce už opustil. „To je naprostá lež, onoho kolegu jsem viděla třikrát v životě a na place ani jednou,“ vyjádřila se ke vzniklým pomluvám Holubová.

Eva Holubová během koronakrize: Nechceme milodary. Zeman nás posílal do důchoďáků, nechte nás pracovat pro diváky

Video se připravuje ...

A koho má vlastně jít? O sympťáka Karla Zimu (48), který ve Slunečné ztvárňuje postavu Pavla Slaniny. „Já se s Evou na place ani jednou nepotkal. A v životě ani dvakrát,“ pověděl Zima. Tato situace zřejmě vznikla i kvůli tomu, že se Eva s manželem moc neukazuje. Na sociálních sítích je herečka velmi aktivní a tak mohlo někomu přijít zvláštní, že se manžel neobjevuje na fotografiích, které tak ráda sdílí. „Dnes nehraju, takže se těším na krásný volný večer, z něhož ovšem fotografie nebudou, neboť manžel není příznivcem sociálních sítí,“ pověděla Eva.

Eva Holubová soucítí s týranými psy: Když ale měla mluvit o cvičení, rozpálila se doběla

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.