Seriál v problémech? Holubová odmítla točit Slunečnou! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Seriál v problémech? Holubová odmítla točit Slunečnou!

Eva Holubová
Eva Holubová (David Kundrát, Martin Hykl)

Pořádně zamotala tvůrcům seriálu Slunečná hlavu! Eva Holubová (61) se v září přesunula kvůli karanténě na Sicílii, kde má dům. Předtočila scény, které má jako sympatická asistentka Hana většinou s Markem Lamborou (26) či jeho seriálovým otcem Marošem Kramárem (61), a vyrazila za italským sluncem. Jenže je tam už tři měsíce a nemíní se vrátit. A to má natáčet další díly!

Herečka denně visí na internetu a čte vesměs děsivé zprávy. Když jí štáb zavolal, že je potřeba točit dál, odmítla přijet.

Má strach
„Eva je vystrašená! Vzkázala, že se bojí,“ prozradil Nedělnímu Aha! člověk z jejího okolí. „Je to problém, protože ji fakt potřebují na place,“ vysvětlil, proč Holubovou z Prahy už dost nahánějí. Hodně se to nahromadilo, pravá ruka podnikatelů Linhartů bude mít co dotáčet. Podle všeho možná svitla Primě naděje, že se její hvězda vrátí. Snad příští týden. Holubová by totiž po 20. listopadu měla začít točit nový film.

Boj Evy Holubové o životní prostředí! Na záchodě nesplachuju, je jiné řešení!

Video se připravuje ...

(Ne)nouzový stav
Na Sicílii odjela i s dcerou Karolínou (26). Krátce po příjezdu však začal v celé Itálii také platit nouzový stav s omezením pohybu. Není to ale zdaleka tak přísné jako u nás. „Vycházet se nesmí jen od jedenácti večer do pěti ráno, obchody jsou otevřené do šesti večer a kavárny do té doby mohou prodávat přes stoleček taky. Lidé si berou občerstvení na lavičky na náměstí,“ pochvalovala si herečka. „Můžeme chodit na procházky až osm kilometrů a poznávat bizarnosti místního života, který nikdy úplně nepochopím,“ dodává Holubová.

Přišla o přítele
Herečka ze Sicílie denně píše svým fanouškům informace na sociální síť. Poslední zní dost smutně. „Dozvěděla jsem se, že covidu podlehl jeden můj přítel, starý jako já. Jeden z nejmoudřejších a nejlaskavějších lidí, co jsem v životě potkala. Druhý takový s covidem bojuje v nemocnici. Prý denně v ČR tři sta lidí?!“ děsí se Eva počtu zesnulých. „Ať jsme přes to všechno radostní. Jde to, věřte mi, já to tady v tom malém sicilském městečku žiju,“ vzkazuje Holubová.

Eva Holubová na luxusním večírku Moët: Nelíbí se mi tu, jdu pryč!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
hanecek
9. 3. 2021 • 02:06

Když můj synek fakt nesnesitelmě zlobí, ukážu mu fotku této čarodejnice a on uteče do svého pokoje a je klid.

hanecek
9. 3. 2021 • 02:03

Holubová je duševní mrzák s egem Paris Hilton.

hillaarkaa
22. 11. 2020 • 10:11

Jasnačka,soudružka Bohdalová ať to dotočí,každá káble dobrá

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.