Ivan Vyskočil (71) se naštval! Slízla to Holubová (58) a Svěrák (81) | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Ivan Vyskočil (71) se naštval! Slízla to Holubová (58) a Svěrák (81)

Ivan Vyskočil
Ivan Vyskočil (Herminapress.cz)

Co se týká politiky, má herec Ivan Vyskočil jasno. Do parlamentu zvolil ANO a prezident Zeman je podle něj velká autorita a morální osobnost. Zato se mu ale nelíbí výroky některých jeho kolegů.

 

Zajímavý názor má Ivan Vyskočil na loňské volby do Poslanecké sněmovny. „A je opravdu zvláštní, že nejvíce proti demokratickým výsledkům křičeli ti, kteří mají plnou hubu demokracie. Zejména ti, které pan prezident označuje souhrnným názvem pražská kavárna. A je mi líto, že je mezi nimi, bohužel, i řada mých kolegů,“ uvedl pro ParlamentniListy.cz.

„Přes cílenou masáž médií, zejména ČT, se ukázalo, že český člověk není blbý a umí myslet vlastní hlavou. A to mě potěšilo, na rozdíl od pana Svěráka, který hlásal do éteru, že český národ ztratil rozum,“ uvedl s tím, že náš národ už je podle jeho názoru vycvičen pohádkami minulého režimu a už jen tak na něco neskočí.

Ivan Vyskočil se za svůj obdiv k Miloši Zemanovi nestydí a nijak ho neskrývá. Pro averzi některých jeho kolegů nemá příliš pochopení. „Nevím, proč kolegyně Holubová pouští do éteru pitomosti, jako že ona by z rukou prezidenta Zemana cenu nepřevzala, když jí ani nikdo žádnou cenu nenabízí? Až příliš jsou z takových zbytečných prohlášení cítit kyselé hrozny,“ uvedl herec s tím, že prezident může vyznamenat, koho chce.

„Mimochodem, dobře znám tuto paralelu z oblasti umělecké kritiky. Někdo se uprdne a je to umění, jiný udělá to samé a je prase. Přitom pro obyčejného diváka zapáchají oba stejně,“ vysvětlil Ivan Vyskočil, který doufá, že prezidentem se opět stane Miloš Zeman.

 

 

 



Přečtěte si
donypan
18. 1. 2021 • 13:07

I.Vyskočil má svůj názor a nebojí se ho obhájit.V zásadě s ním souhlasím.

Miroslav Chmelíček
19. 11. 2018 • 19:27

Vyskočil si svou prostitucí u Zemana to vyznamenání nakonec vysloužil. Že jim oběma není trapně.

-bello-
7. 1. 2018 • 23:20

oldedek

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.