Co tají Eva Holubová? Jmenuje se jinak, než si všichni myslíme! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Co tají Eva Holubová? Jmenuje se jinak, než si všichni myslíme!

Eva Holubová jak ji známe.
Eva Holubová jak ji známe. (Facebook)

Eva Holubová. Tohle jméno se stalo uznávanou uměleckou značkou, která má nejen v malém českém hereckém rybníčku svou kvalitu. Ve skutečnosti se ale žena, skrývající se za tímto jménem, jmenuje úplně jinak.

V tom, jaké je skutečné příjmení Evy, má řada lidí zmatek.V občance už totiž měla i jméno Šafářová, což je milně považováno za její rodné příjmení. Ta však sama uvádí věci na pravou míru.

„Narodila jsem se jako Holubová, pak jsem chvíli byla provdaná Šafrová, po rozvodu jsem začala být zase Holubová,“ začala vysvětlovat pro novinky.cz oblíbená herečka a pokračovala: „Příjmení mého manžela je Zdeněk a až půjdu do důchodu, tak převezmu jméno Zdeňková. Holubová je jakási značka mojí firmy. Jsem ale Mirkova Zdeňková!“ objasnila Eva.

Mimochodem, manželství s výtvarníkem Miroslavem Zdeňkam uzavřela Eva ve Spojených státech, když jeli navštívit režiséra Miloše Formana. A sňatek se jim před Čechy podařilo dokonale utajit. „Asi jsem uvěřila po těch letech v hodnotu našeho vztahu. A do té doby nějak nebyl čas,“ prozradila před časem herečka důvody toho, proč dlouho žili takzvaně na hromádce.





Autor:  ph

Přečtěte si
xcarodejka
25. 8. 2017 • 12:53

Nejspíše je to proto, že se domnívají,že úroveň diskutérů na bulvárů je velmi nízká. Proč by se tedy omlouvali za chybu či překlep, že?

repro
23. 5. 2015 • 09:58

TWM milně

honzina
23. 5. 2015 • 07:11

MILNĚ - vyjmenovaná slova jsou učivem 2. a 3. třídy obecné školy. Vážení redaktoři AHA, opět jsem vás přecenila, když jsem si myslela, že jste dochodili zvláštní školu, protože nemáte znalosti ani prvního stupně základní školy. jo a mimochodem, každý počítač má kontrolu pravopisu - pokud ji ovšm umíte najít a použít a pokud si o sobšě nemyslíte, že jste chytří natolik že jí nepotřebujete. Věřte tomu, žepotřebujete jako sůl, pokud si přečtete diskusi, přesvědčíte se!!!!!!!

ararat
28. 11. 2014 • 20:51

oxallis..a přece se točí

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.