Diváci seriálu Slunečná se zlobí: Děláte v tom zmatek! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 8. května 2024

Dnes je Den vítězství, zítra Ctibor

Diváci seriálu Slunečná se zlobí: Děláte v tom zmatek!

Na první klapce seriálu Slunečná nechyběla celá řada hvězd!
Na první klapce seriálu Slunečná nechyběla celá řada hvězd! (TV Prima)

Víc škody než užitku. Byť to programoví tvůrci s oblíbeným seriálem Slunečná asi mysleli dobře, výsledkem jsou stovky tisíc zmatených diváků. Prima totiž začala od půlky srpna vysílat půlky premiérových dílů v netypickém čase 18:10 a v úplně jiných dnech, než jsou lidé zvyklí.

Dnes tak diváci uvidí ve 20:15 nový 36. díl Slunečné, který po půlkách mohli zhlédnout už minulý týden. K tomu by se měl vydávat ne televizní program, ale rovnou příručka a navigace. Navíc Slunečná v novém čase prohrála ve sledovanosti boj s nekonečným seriálem Ulice na Nově. Ten se o svá práva nedal jen tak připravit. Naštěstí pro diváky, kterých bylo před prázdninami rekordně přes milion, se vysílání spolu s koncem prázdnin vrátí do původních kolejí. Již v září se mohou příznivci osudů Týny v podání Evy Burešové (26) a Marka Lambory (25) alias Janka těšit na zavedené dny a časy v úterý a ve čtvrtek od 20:15 hodin.

Video ze Slunečné najdete zde:

Video se připravuje ...

Reakce na Facebooku

„Co to je za termín poloviční díly?“ (Petra Dostálková) „Tohle nemohl vymyslet nikdo normální!“ (Dana Ježková) „Počkám si, až bude komplet v televizi celý díl!“ (Ondřej Hanuliak) „To není zrovna nejlepší vysílací čas. Je pořád ještě léto, prázdniny...“ (Eva Chvátalová) „Těšila jsem se na nové díly, ale v tomto vysílacím čase máte o diváka méně!“ (Daniela Postlová)

Roman Tomeš ze Slunečné: Doufám, že jsem synovi nezpůsobil trauma

Video se připravuje ...



Přečtěte si
zadnice
25. 8. 2020 • 10:20

Další čin který potvrzuje, že Prima patří "vedením", programovým složením a reklamou mezi nejhorší TV v Evropě!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.