Hvězda Slunečné vzteky bez sebe! Neuvěřitelně mě to na*ralo, vzkazuje. | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Hvězda Slunečné vzteky bez sebe! Neuvěřitelně mě to na*ralo, vzkazuje.

Hrdinové seriálu Slunečná.
Hrdinové seriálu Slunečná. (TV Prima)

Hvězda seriálu Slunečná řeší velmi nepříjemnou situaci. Veřejně známé osobnosti se často stávají terčem podvodníků, kteří využívají jejich jména či tváře k vlastnímu prospěchu. Podobnou zkušenost zažila i Eva Decastelo (41), jejíž podepsané fotky jsou k prodeji na internetu.

Herečka z činu údajného fanouška znechucená. „Ten pán, kterému jsem to podepisovala, není žádný hodný pán sběratel, ale s prominutím vekslák, protože těch podpisů má daleko víc a regulérně je prodává. Hrozně mě to vytočilo. Já dávám podpisy zadarmo, protože si toho vážím, že jste moji fanoušci. Představa, že s tím někdo kšeftuje a prodává to lidem, kteří se za mnou třeba nedostanou do osobního kontaktu, to mi přijde jako naprostá sviňárna,“ řekla Decastelo.

Eva Decastelo jako sexbomba s komiksu! Přiznala další plastiky:

Video se připravuje ...

Se stejným problémem, kdy někdo prodával podepsané fotografie, se setkala i její kolegyně ze Slunečné, Eva Burešová. „Neuvěřitelně mě to na*ralo. Tu fotku jsem opravdu před nedávnem podepisovala já, v domnění, že ji podepisuji někomu, kdo ji opravdu chce. Tu fotku chtěl podepsat bez věnování, neměla jsem s tím problém. Říkala jsem si, že to chce do sbírky, že toho má asi víc,“ svěřila se dle Super.cz herečka.

Decastelo se poroto rozhodla pro opatření, aby se něco podobného již neopakovala. „Od zítřka bude všechno ode mě s věnováním konkrétní osobě a nazdar,“ řekla Super.cz odhodlaně herečka.

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.