Frustrovaná Decastelo ze Slunečné: To mi manžel udělal schválně | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Frustrovaná Decastelo ze Slunečné: To mi manžel udělal schválně

René a Eva Decastelovi v ateliérech Slunečné
René a Eva Decastelovi v ateliérech Slunečné (FTV Prima)

Zatímco herečka v oblíbeném seriálu ztvárnila jednu z postav, její manžel René (46) k němu píše scénář. Jenže ačkoliv je to její muž, nehraje prý zrovna Eva Decastelo (41) to, co by si přála.

„Ostatní si tam užívají, ale já se musím spokojit s tím svým Pepíkem. Žádná vášeň, to si užívají jiní. Já jsem jen místní drbna, která má toho svého manžela a nic z toho. Manžel mi to snad udělal naschvál, že mi nechce napsat pořádnou postelovou scénu,“ postěžovala si s nadsázkou pro web Expres.cz herečka a moderátorka, která se netají tím, že její manžel umí pořádně zažárlit, přestože vypadá flegmaticky.

Eva Decastelo jako sexbomba s komiksu! Přiznala další plastiky:

Video se připravuje ...



Přečtěte si
rydlo
17. 5. 2020 • 19:40

Co by si asi tak mohla přát? Že by jí manžel v seriálu vytvořil nějakou pornoroli, kde by si zase nacpala salátovku do pindy? Nebo by chtěla roli, kde bude mít sex s nějakým mladíkem? Od toho jsou tam mladší a hezčí herečky, ne za zenitem jako ona. Kdyby jí do rolí ve svých projektech necpal manžílek, tak si asi jinde moc nezahraje!

mord
17. 5. 2020 • 16:12

Manžel musí být šílenec. Žárlit na tuto příšernou netalentovanou nulu

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.