To musí bolet! Decastelo ze Slunečné šla s pravdou ven | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

To musí bolet! Decastelo ze Slunečné šla s pravdou ven

Eva Decastelo překvapivě upřímně hovořila o botoxu
Eva Decastelo překvapivě upřímně hovořila o botoxu (Instagram, archiv)

Jako jedna z mála se moderátorka a herečka Eva Decastelo (42) rozhodla kápnout božskou a svěřit se lidem s kosmetickými úpravami, které podstoupila. Nechce patřit mezi ty celebrity, co šly pod kudlu, ale zákroky odmítají přiznat.

Jedna z hvězd seriálu Slunečná na to šla jinak. Pryč jsou ty časy, kdy byly známé tváře lynčovány za kosmetické úpravy. Nyní se naopak cení, když jdou lidé s pravdou ven. Eva Decastelo je právě jednou z těch, co chtějí vystoupit z davu a pokrytcům ukázat, že lidé si zkrátka a dobře všímají a není důvod cokoli popírat.  „Absolutně nechápu, proč tajit, že mám botox, nebo že mám dofouknutou pusu,“ divila se Decastelo na svém instagramovém účtu.  „Beru to jako prevenci proti tvorbě hlubokých vrásek, ale nechávám si dávat pouze poloviční dávku, protože si chci uchovat mimiku a nevypadat jako zombie,“ tvrdí Eva, jak píše deník Blesk.

Moderátorka a herečka se o svých zákrocích rozpovídala ve velkém. To, co jiní odmítají přiznat, sama dokázala vyjmenovat jako nákupní seznam. „A taky mám připíchnutou pusu, tedy jen horní ret, dále výplně nosoretních rýh a kruhy pod očima. Tedy ty mám vlastní, ale mám trochu výplně, aby ty kruhy nebyly tak hrozné. Jo a ještě umělé řasy a nehty,“ přiznala moderátorka.

Eva Decastelo: Držím přísnou dietu! V čem spočívá?

Video se připravuje ...

Jak se říká - s upřímností nejdál dojdeš. A Eva se negativních komentářů nezalekla. „Já si prostě myslím, že je fakt hovadina, aby to člověk tajil a tvářil se, že je úúúúplně přirozenej, když je komplet vopíchanej. Takže jo, jsem komplet vopíchaná, ale nestydím se za to,“ smála se Decastelo.

Provokatérka Eva Decastelo hlásí: Karanténa je super dovolená! Mám našetřeno

Video se připravuje ...

Kdo si myslí, že se na moderátorku snesla vlna kritiky, je na velkém omylu. Upřímnosti si lidé totiž stále cení, a tak se moderátorka dočkala především obdivu, a to nejen od fanoušků. „Správně, Evi!“ okomentovala příspěvek kolegyně ze Slunečné, herečka Tereza Brodská (52).



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.