Televizní přehled: Velké seriálové výměny | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 20. dubna 2024

Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra

Televizní přehled: Velké seriálové výměny

Arichtevu vystřídá Josefíková.
Arichtevu vystřídá Josefíková. (Foto Aha! – Jan Tůma, TV Nova, TV Prima, Instagram.com)

Jeden večer s Marošem Kramárem (61) popíjí a flirtuje Veronika Arichteva (34), a druhý den ráno se vedle něho probudí Eva Josefíková (30) – a pořád to bude stejná postava! V seriálu Slunečná dojde k přeobsazení role dýdžejky Denisy. Veronika už totiž nemůže kvůli těhotenství pokračovat v natáčení.

Josefíková se objeví už ve 39. díle, který se vysílá 3. září. Původní plán byl, že Arichteva, která je v sedmém měsíci, bude vesele natáčet dál až do narození svého prvního potomka. Pandemie koronaviru ale nastávající maminku natolik vyděsila, že se rozhodla skončit. Tvůrci seriálu si s jejím přeobsazením příliš hlavu nelámali. „Prostě zalehne taková oplácaná Denisa a vyleze totálně hubená a nádherná Denisa. Bude to hezký a přijde mi to zábavný,“ přibližuje výměnu Arichteva. A není to zdaleka první rošáda, která se v českých seriálech odehrála...

První republika
Anna Fialová (23) a Katarína Šafaříková (32)
Fialová odmítla natáčet pokračování seriálu První republika. Údajně měla přehnané finanční nároky. O tom, že nikdo není nenahraditelný, se přesvědčila na vlastní kůži. Tvůrci našli na Slovensku herečku, která vypadá jako její dvojče. „S Aničkou jsme si podobné v roli Ireny, jistě i díky kostýmu a masce,“ připustila Šafaříková.

Nemocnice na kraji města
Karel Höger (†67) a Ladislav Chudík (†91)
Postavu primáře Sovy nejprve hrál v dubnu 1977 Höger. Po třech týdnech práce v exteriérech ale dostal infarkt a zemřel. Již natočené scény se znovu přetočily se slovenským hercem, který je typově úplně odlišný. Tvůrci se obávali, jak to čeští diváci přijmou, ale divačky si ho zamilovaly!

Ulice
Tereza Brodská (52) a Veronika Žilková (58)
Diváci Ulice nevěřili svým očím, když se v roce 2005 objevila jako Bára Jordánová místo černovlasé Brodské blonďatá Žilková. Tereza měla náhlé zdravotní komplikace s páteří a čekala ji nejen operace, ale i rekonvalescence. O několik dílů později se však opět do své role vrátila.

Ordinace v růžové zahradě 2
Sandra Černodrinská (31) a Viola Černodrinská (31)
O tom, že mít dvojče je k nezaplacení, se přesvědčili tvůrci seriálové Ordinace. Sandra musela roli pacientky přenechat Viole, protože byla v pokročilém stadiu těhotenství. „Sestra do toho šla s tím, že bude takovou mojí zálohou, kdyby se miminko rozhodlo narodit dřív,“ přiznala Sandra.

Prima rozjela Slunečné léto! Nová pecka herců ze Slunečné!

Video se připravuje ...

Krejzovi
Václav Postránecký (†75) a Oldřich Navrátil (67)
Postránecký se potýkal se zákeřnou rakovinou jícnu a kvůli tomu se také rozhodl ukončit působení v primáckém seriálu Krejzovi i Receptáři prima nápadů. Produkci ale nenechal na holičkách a sám vybíral svého zástupce. Doporučil Navrátila, který převzal jak roli, tak post moderátora.

Podzimní prima novinky
Televize Prima přichází na podzim s novým seriálem Sestřičky Modrý kód, který volně navazuje na příběhy hrdinů z prostředí urgentního příjmu v nemocnici v Rubavě. Další novinkou je zábavná show Zlatá maska, kde hvězdní detektivové v čele s Jiřinou Bohdalovou (89) pomáhají lidem odhalit, jaká slavná tvář se skrývá pod maskou. Lahodný pokrm se dá připravit během chvilky – jak na to, prozradí Zdeněk Pohlreich (63) s vyhlášenou pražskou cukrářkou Ivetou Fabešovou (36) v pořadu Šéfem za pár minut. Hobby pořady se rozrostou o Fachmany a Prima mazlíčka. Na novinky se mohou diváci těšit i na tematických kanálech – Prima COOL nabídne Adventure Games a Cestu kolem světa s Ondřejem Sokolem (48) a Lukášem Pavláskem (41). Prima ZOOM uvede třetí sérii Utajených příběhů českých dějin a seriál Tatra kolem světa 2.

Bára Jánová ze Slunečné: Sylva je potvora a ještě přitvrdí

Video se připravuje ...

 



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.