Nastávající maminky Arichteva a Vojtková: Hazard na jachtě! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 7. května 2024

Svátek slaví Stanislav, zítra je Den vítězství

Nastávající maminky Arichteva a Vojtková: Hazard na jachtě!

Petra (vlevo) je v sedmém a Veronika v devátém měsíci.
Petra (vlevo) je v sedmém a Veronika v devátém měsíci. (Foto Instagram.com)

Ač má termín porodu na spadnutí, Veronika Arichteva (34) nečeká na příchod miminka doma se sbalenou taškou do porodnice. S manželem si vyrazila na loď Romana Vojtka (48), kde si poměřovala velikost bříška s jeho ženou Petrou (33). Ta je v sedmém měsíci.

Přes pupek už si nevidí ani na palce u nohou, vždyť kontrakce očekává skoro každým dnem. Přesto Veronika nevynechala každoroční tradici a na Slapech se nalodila na Romanovu jachtu. „Když se potká devátý a sedmý měsíc u Vojtkovic na lodi. Děkujeme za výlet a za ten globus k obědu,“ vtipkovala herečka, která loď svého kolegy ze seriálu Vyprávěj křtila už před třemi roky.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...

Když se ale pochlubila fotkami na sociální síti, fanoušci začali šílet. „Kdyby to na přišlo, do přístavu to nestihne...“ hrozil se jeden ze sledujících. „V tomhle stavu je to opravdu velký hazard!“ přidal se další. Hvězda seriálu Slunečná byla ale v klidu. „Manžel byl se mnou a hlídal mě,“ ubezpečovala je Veronika. A spokojený byl kapitán Roman. „Trávit den se dvěma sexy melounky a jedním šarysmákem byla nádhera!“ pochvaloval si Vojtek.

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.