Těhotná Veronika Arichteva: Objevila Ameriku | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 19. března 2024

Svátek slaví Josef, zítra Světlana

Těhotná Veronika Arichteva: Objevila Ameriku

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (Kateřina Nováková)

Na Ameriku jako takovou si Veronika Arichteva (34) může nechat zajít chuť nejen kvůli koronavirové krizi, ale i svému požehnanému stavu. A tak alespoň objevila tu českou Ameriku, čarokrásný lom kousek od hradu Karlštejn.

S manželem, režisérem Biserem Arichtevem (43), čeká herečka prvního potomka. I když brunetka toužila po holčičce, tak místo vrány přiletí čáp. Ani tak však není zklamaná a odpočítává dny do porodu. Zbývají poslední dva měsíce, i přesto ale herečka neustále cestuje a doma se zdržuje jen zřídka. Naposledy se nechala unést lomem Velká Amerika. Tam dostala inspiraci, jak ostatní nabádat k šetření vody.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...

 

,,Z týhle výzvy, kterou teď na vás nahrnu, by měla moje maminka radost. Chci vás ponouknout, ať si doma zkusíte ušetřit nějakej ten litr vody. Všichni totiž docela plejtváme, a pokud o tom nezačneme trochu víc přemejšlet, tak se stane, že v roce 2025 bude 75 % lidí na celým světě čelit nedostatku vody. A že tím může jedna rodina u nás ušetřit až 15 000 korun ročně, vás vůbec neovlivňuju,“ rozepsala se pod snímky z výletu.

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.