Strach těhotné Arichtevy: Její sestře po porodu našli rakovinu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 19. dubna 2024

Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela

Strach těhotné Arichtevy: Její sestře po porodu našli rakovinu!

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (herminapress.cz)

Veronika Arichteva (33) se již brzy stane poprvé maminkou. Herečka těhotenství dlouho tajila a také kvůli němu již přerušila natáčení seriálu Slunečná. To však údajně nejsou jediné důvody, proč na sebe hvězda První republiky dává pozor. Nechce, aby se opakovalo to, co kdysi. Její sestře Kateřině našli zhoubný nádor v prsu jen půl roku po porodu.

O své sestře příliš nemluví. Avšak jednou udělala vyjímku. Když bylo její sestře 28 let a měla půlroční dceru, lékaři jí našli velký nádor v prsu. Kateřina  musela opravdu zabojovat, aby bitvu vyhrála. Na akci spojené s vernisáží nadace Ruce na prsa se herečka o této těžké životní situaci rozpovídala. „Jsem tady kvůli své sestře Katce, která úspěšně bojovala s rakovinou prsu a je jednou z účastnic tohoto projektu. Sestře se před čtyřmi lety narodila dcera a půl roku nato jí v prsu našli nádor,“ řekla Arichteva Blesku před lety.

„Prý to bylo hormonální změnou po porodu. Jela jsem zrovna z natáčení, když mi mamka zavolala, abych přijela za ní. Nejdřív mi nalila panáka a pak mi to řekla. Byly jsme obě zdrcené a těch panáků jsme ten den vypily víc. Série chemoterapií trvala asi rok a půl a sestra se z toho dostala. Dnes bere jen nějaké hormonální léky a jednou za půl roku chodí na vyšetření, zatím bylo vždy vše v pořádku,“ svěřila se Arichteva.

Ačkoliv se herečka rozhodla rozloučit se svou postavou Denisy, modelky a přítelkyně hlavního hrdiny Janka Linharta v podání Marka Lambory (24), fanoušci nemusí smutnit.  Na obrazovkách bude v seriálu Slunečná ještě po letní pauze v září, kdy má i termín porodu. „Rozhodla jsem se být zodpovědná a i kvůli tomu všemu, co se v posledních měsících kolem nás děje, zbytečně neriskovat svoje (miminka) zdraví. A hlavně bych se už nevešla do záběru. Děkuju celý partě! Ráda bych řekla, že vás budu sledovat, ale tušim, že od září budu sledovat jinou love story,“ napsala na Instagram.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
konvalinka34
2. 6. 2020 • 18:26

Takové pocity jsem zažila také, po 2 měsících od porodu vnučky onemocněla snacha rakovinou děl.čípku. Následovaly 3 operace, ale přežila to a je fit, je to zrovna teď 6 let. Vnučku jsem vychovávala já, naštěstí už v důchodu. Ale byly to nervy!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.