Arichteva kontra Klusová! Schyluje se k válce VIP - maminek? | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Arichteva kontra Klusová! Schyluje se k válce VIP - maminek?

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva (Profimedia)

Veronika Arichteva (34) se na roli maminky připravuje opravdu pečlivě. Na sociální síti sdílela knihy, které v těhotenství přečetla. Našla se však jedna, kterou ani nedočetla. A zatímco u herečky se setkala s nepochopením, trojnásobná maminka Tamara Klusová (32) si ji nemůže vynachválit.

„Většina z nich se mi líbila a beru je jako inspiraci, až nebudu vědět. Což nastane asi tak hodinu po porodu. Jednu jsem nedočetla. Neměla jsem na to nervy… A ta o porodu to nebyla!“ napsala otevřeně herečka na Instagramu.

Veronika Arichteva s manželem: Vypadá to jako husí kůže, ale jsou to prsa!

Video se připravuje ...

 

Kniha, která se u herečky nesetkala s úspěchem nese název Vychováváme děti a rosteme s nimi. Ta se dle Blesku snaží své čtenáře přesvědčit, že na všem se dá s dítětem rozumně domluvit, ať je jakkoliv staré, a jak je důležité se do něj vcítit. „Myslím, že je to hrozně idylický a autorka počítá s tím, že máte dítě, který si nechá vše vysvětlit, a je to kliďas,“ řekla Arichteva, která si neumí tento způsob výchovy představit.

„Ten princip mi přijde fajn, ale myslím si, že to nemůže fungovat. Neumím si představit, že bych chtěla vychovávat dítě tak, že ho nechám se samo rozhodovat, v kolik půjde spát a co bude jíst. Nemyslím mezi jablkem a okurkou, ale mezi okurkou a hranolkama. Tak je mi jasný, po čem chmátne," řekla dle Blesku herečka.

„Nebo ho nechat se rozhodnout, jestli si ten bordel v pokojíčku uklidí,“ pokračuje. „A jestli ne, tak to mám uklidit sama, že to časem ode mě odkouká… To je chyták, to už znám!“ dodává Arichteva s humorem svým vlastním.  

Zatímco u Arichtevy kniha nezískala úspěch, za oblíbenou četbu ji považuje manželka Tomáše Kluse (34). „Vychováváme děti a rosteneme s nimi je kouzelná. Miluji ji!“ napsala Tamara.

Těhotná Arichteva řekla, jaké jméno dítěti vybrala: Tvrdá konkurence pro Bagárovou!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.