Zounar míří do chomoutu a o mimču říká: Je to to nejkrásnější na světě | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 27. dubna 2024

Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav

Zounar míří do chomoutu a o mimču říká: Je to to nejkrásnější na světě

Martin požádal Kateřinu o ruku při romantické večeři.
Martin požádal Kateřinu o ruku při romantické večeři. (Foto Aha! – Jakub Poláček, TV Nova)

Po roční známosti požádal Martin Zounar (53) svou partnerku psycholožku Kateřinu (39) o ruku. Ačkoliv termín svatby herec ještě nemá, rozhodně nezahálí. Dle svých slov se nebrání pořídit své jedenáctileté dceři Klaudii (11) z předchozí známosti brášku nebo sestřičku.

Ačkoliv vztahy v seriálu Ordinace v růžové zahradě mu zrovna dvakrát nevycházejí, v reálném životě se mu daří skvěle. Proto se zřejmě herec rozhoupal a po ročním vztahu se zasnoubil s Kateřinou. Kdy se rozezní svatební zvony, je ale zatím nejasné. „Neřeknu vám kdy. I když do roka a do dne nezní zas tak úplně špatně. Dal se slib a něco v plánu máme,“ svěřil se  webu Extra.cz Zounar.

Kromě svatby herec plánuje také rozšířit rodinu. Zounar má z předchozího manželství s producentkou Simonou Brdičkovou (43) dceru Klaudii. „Určitě děti chceme. Je to to nejkrásnější na světě. Na pohlaví nezáleží, cokoliv živého,“ řekl Zounar.

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.