Zasnoubený smolař Martin Zounar (52): Ruší mu Ordinaci! Stopku mají i další seriály! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Zasnoubený smolař Martin Zounar (52): Ruší mu Ordinaci! Stopku mají i další seriály!

Martin Zounar.
Martin Zounar. (Michal Protivanský)

Hodila by se mu teď každá koruna, jelikož chystá svatbu. Jenže Martinu Zounarovi (52) udělal čáru přes rozpočet koronavirus. Nejen v divadle, ale i na obrazovce. Televize Nova pozastavila natáčení Ordinace v růžové zahradě 2. A spolu s ní dostal po patnácti letech stopku také další nekonečný seriál Ulice.

„Uf, já se učím na zítřejší natáčení Ordinace a kočky jsou v krásném novém parku na Slivenci,“ hlásil představitel MUDr. Boba Švarce ještě v pondělí odpoledne a zveřejnil fotku své snoubenky Kateřiny s její dcerkou. Jenže 24 hodin nato Nova oznámila: „Zdraví našich zaměstnanců je na prvním místě. V zájmu jeho ochrany s okamžitou platností dočasně pozastavujeme natáčení Ulice i Ordinace. Předpokládáme, že k obnovení natáčení dojde po 27. březnu, respektive v závislosti na vývoji situace v zemi.“

Podle ředitelky výroby TV Nova Moniky Hasmanové jsou oba seriály ale předtočené, takže divák nic nepozná. Jedinou změnou bude páteční vysílání Comebacku namísto Ulice, aby zajistili návaznost vysílání. Ordinace bude každé úterý a čtvrtek ve 20.20. Bohužel to není Zounarovi nic platné, rodinu i v krizovém režimu nějak uživit musí...

Slunečná a Modrý kód jsou na tom stejně
Natáčení svých seriálových hitů zastavila o den dříve také televize Prima (Aha! včera informovalo.). „V zájmu ochrany zdraví našich spolupracovníků jsme se rozhodli, že přerušíme natáčení pořadů Slunečná a Modrý kód. Toto opatření je platné do 24. března, kdy se rozhodneme o dalším postupu na základě vývoje celé situace,“ oznámil mluvčí Primy Josef Ducký.

Vir zavařil i MasterChefovi
Podle informací deníku Aha! se programové změny dotknou také MasterChefa. Ruší se ve čtvrtek, takže se bude vysílat jen ve středu od 20.20 h.

Herec z Ordinace Martin Zounar do toho praští!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Uivatel_5413246
18. 3. 2020 • 19:37

www.GetMeets.com - skvělý projekt pro dospělé, kteří hledají partnera pro sex

aveneta
18. 3. 2020 • 10:27

V danné situaci jsou ta komediální seriály na vedlejší rovině !!!

DWEI
18. 3. 2020 • 08:46

Titulek je zavádějící - Martin je v poho a pár dní, kdy člověk zvolní a odpočine si, není na škodu..... Martin měl zrovna dnes hrát v divadle Palace úspěšné a vyprodávané představení Dva nahatý chlapi..... Hodně natáčí, hodně hraje na prknech diva­del.­...od­poči­nek není na škodu!

Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.