Zamilovaný Zounar: Šokující slova o sexu! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

neděle 28. dubna 2024

Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert

Zamilovaný Zounar: Šokující slova o sexu!

Martin Zounar
Martin Zounar (profimedia.cz)

Šet let mu postel v domku v pražském Slivenci zahřívala doga Limpy. Teď si ji Martin Zounar (52) musel vyztužit železnou konstrukcí. Občas v ní má dvě děti, dva psy a každý večer mu v ní uléhá přítelkyně Kateřina (40). A s tou si jen nepovídá...

Dva měsíce se spolu vodili jen za ruku a dali si maximálně pusu na rozloučenou. Jakmile ho psycholožka Kateřina pustila do své ložnice, Zounar už dobrovolně být bez sexu nechce. „Musíme se mu věnovat! Jakmile přestane fungovat, je to špatný. Když jste ve vztahu jako brácha se ségrou, tak je to prů*er,“ řekl na rovinu doktor Bob Švarc ze seriálové Ordinace.

Jistí se železem

Sexuální apetit mu ale brzdí domácí mazlíčci zvyklí spávat mezi nimi. Krom německé dogy vážící 67 kilo vyženil ještě 54kilovou fenku Cane Corso. „Já mám sto deset kilo. Do toho jedna dcera, druhá dcera, moje přítelkyně. No dohromady je to tři sta kilo v posteli. Musíme mít proto postel vyztuženou železnou konstrukcí,“ vtipkoval herec v Blízkém setkání v Českém rozhlase 2.

Slib do nebe tátovi

„Táta mi říkal – Martínku, zlatíčko, když budeš osm let šťastný se ženou, bude to super. A já slibuju tátovi do nebe, že se pokusím být šťastný do konce života,“ dodává syn herce Miroslava Zounara (†65), který proslul jako předseda JZD z Troškových trilogií Slunce, seno... či řidič záchranky ze seriálu Sanitka.

Seznámení? Byl jsem trapnej

S pohlednou psycholožkou se herec seznámil při venčení. „Šel jsem doprovodit dceru ke škole a najednou se tam objevila okatá blondýna, která měla nádherného psa! Jí jsem ze začátku vůbec nevěnoval pozornost,“ přiznává Zounar s tím, že první dojem moc neudělal. „Když můj pes začal očichávat jejího, tak jsem řekl – ale fuj! No, byl jsem úplně trapnej. V té chvíli mi bylo mentálně asi čtrnáct. Nakonec jsem celej zjihnul a ptal se, jestli by někdy nešla se psem,“ vzpomíná Martin. Výhodu měl ale na své straně. Kateřina dlouho žila ve Švýcarsku a neznala ani jeho minulost, ani že je známý herec.  I tak mu prý přiznala, že když ho viděla prvně, říkala si v duchu – tak ten má dost!

Láska bolí

Po milostném debaklu s matkou své dcery Claudie (11) Simonou Brdičkovou se mu dlouho nedařilo nikoho najít a bojoval i se závislostí na alkoholu. „Citové rebélie mě provázejí dodneška. Láska bolí. Teď zjistíš, jak se o ni taky musíš starat,“ hlásá Martin Zounar, jehož první láska byla Lucie Zedníčková (50). 

Bratr Martina Zounara měl autonehodu. Našli ho nahého v autě!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.