Hvězda Ordinace Zounar: Promluvil o nové kapitole života | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 29. března 2024

Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt

Hvězda Ordinace Zounar: Promluvil o nové kapitole života

Martin Zounar
Martin Zounar (Foto Aha! – Martin Hykl, Pavel Machan,TV Nova, ara)

Hvězda seriálu Ordinace v růžové zahradě a Krejzovi Martin Zounar (52) promluvil o tom, jak překonal své těžké období. Herec si před necelými dvěma lety prošel peklem, skončil v léčebně, ukončil vztah s manželkou svého dítěte a rušil veškeré pracovní závazky. Nyní je všechno jinak a dle svých slov je konečně šťastný.

„V mém soukromém životě se stal takový kotrmelce, v tom dobrém slova smyslu. Ono se říká, že vždycky když něco skončí, tak skončí proto, aby něco nového mohlo začít. Já jsem udělal tlustou čáru pod soukromím – to znamená za vztahem, který byl a který sice nějakým způsobem skončil, ale tak jako podivně vztahově byl pořád živý. Díky tomu mi přišlo štěstí v podobě Kateřiny Kantové. Je to psycholožka, má devítiletou dceru Sofii, shodou okolností chodí do stejné školy jako moje Claudinka, a já musím říct, že láska kvete v každém věku,“ svěřil se Zounar dle týdeníku Sedmička v rozhovoru pro Český rozhlas.

Po boku své nové lásky se cítí herec opět šťastný. Herec se s psycholožkou seznámil díky stejné vášni, a to jsou velcí psi. „Ona má italské plemeno cane corso a já mám německou dogu,“ prozradil před časem deníku Aha!

„Mně se ten život úplně otevřel, všechny starosti pominuly, a dokonce i pracovně jsem udělal velice rázné věci, protože jsem měl pocit, že mi život protéká mezi prsty. Jsem rád, že teď to držím v dlaních tak, jak mám. Já jsem se třeba po dlouhé době vrátil ke knížkám, chodím do kina, do divadla. Je to jenom tím, že si člověk řekne: Tady je patnáct představení, dalších patnáct dnů máš volno. Tím to končí. Tady mám dceru, tady tohle. Dokázat říct »ne« a plánovat si život, to je alfa omega v každém povolání,“ svěřil se Zounar týdeníku Sedmička v rozhovoru pro Český rozhlas.

 

„Pakliže začnete myslet na sebe, v tu chvíli děláte prostor kolem sebe i pro ty ostatní, aby ten čas s vámi mohli trávit. Jsem za to rád, že jsem k tomu došel. Bylo to trošku ostnaté, ta cesta, udělal jsem spoustu chyb, to se stává, ale myslím, že tak to mělo být,“ dodal Zounar.

 Martin Zounar o poslední roli Miroslava Zounara: Třetí Slunce, seno, musel ošidit!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.