Další hrůza v Krejzových: Odnesl to nejen Šťastný... | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

úterý 23. dubna 2024

Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří

Další hrůza v Krejzových: Odnesl to nejen Šťastný...

V seriálové veterině Jana Šťastného (52) v Krejzových se s herci nemazlí.
V seriálové veterině Jana Šťastného (52) v Krejzových se s herci nemazlí. (Foto FTV Prima)

Už měl ve své ordinaci v Krejzových tygra, medvěda, kozu, o psech a kočkách nemluvě. Tentokrát našel Jan Šťastný (53) coby veterinář Petr Vymeš v obýváku dvě krávy. Nešlo je přehlédnout, ani »přečichat«.

S tělesnou potřebou si Jitka ani Cecilka svou kraví hlavu nelámaly. Kravince byly cítit i po uklizení, protože ve studiu se nesmí větrat, aby se dovnitř nedostaly nežádoucí zvuky. A ještě horší to bylo, když si holky došly »na malou«. V jejich případě jde totiž o 40 až 50 litrů nevábné tekutiny. Štáb z toho měl trochu hlavu v pejru. Vše se ale nakonec zvládlo a diváci si přišli na své.

S výcvikem takových stračen se musí začít od telátka. Vyměšování ale ovládat nemohou. „Učíme je chodit s ohlávkou, nastupovat na vlek, protože je musíte přepravovat, a stejně tak i na cizí prostředí, lidi a okolní hluk,“ popisuje chovatelka Lucie Husáková. „Dovést je do ateliéru je složité. Musíte dávat pozor na všechno, hlavně na kabely! Kráva na ně nesmí šlápnout, protože by je poničila. Navíc v nich vede proud, takže by ji mohly zabít,“ říká.

Krejzovi: Michal Suchánek jako zaříkávač hadů

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.