Drsný verdikt nad Krejzovými: MUSÍ SKONČIT! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

sobota 4. května 2024

Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie

Drsný verdikt nad Krejzovými: MUSÍ SKONČIT!

Seriál Krejzovi
Seriál Krejzovi (FTV Prima)

Právě natočili poslední záběry a prolili kvůli tomu potoky slz. Hrdinové seriálu Krejzovi mají za sebou finální klapku a závěrečnou scénu. Ateliéry už zejí prázdnotou. „Diváci ale budou seriál sledovat až do konce roku,“ řekl Aha! mluvčí Josef Ducký.

Na Oldřicha Navrátila (66) vyšla poslední scéna v ateliérech Receptáře. Představitel seriálové hlavy rodiny Jana Krejzy nezakrýval červené oči. „Loučení se štábem a s kolegy bylo dojemné. Strávili jsme spolu dost intenzivně dlouhý čas, konec natáčení byl skoro, jako když se loučíte doma,“ přiznal herec.

Určitě myslel i na kolegu Václava Postráneckého (†75), který zemřel letos v květnu, hrál postavu před ním a kvůli rakovině jícnu se role musel vzdát. A právě jeho si vybral jako nástupce. Na konci minukého roku Postráneckého diváci viděli naposledy, od ledna do června se jeho role zhostil Oldřich. „Došlo nám, že se už takhle nejspíš nikdy nesejdeme,“ dodal ještě pohnutě Navrátil. 

Loučení na place

Konec skvělé práce oplakala také Ivana Korolová (31), představitelka dcery Danky. Objímala všechny na place, šla z náruče do náruče a po tvářích jí kanuly slzy.
Seriáloví manželé Flanderkovi Petr Čtvrtníček (55) a Kateřina Kaira Hrachovcová (44) sentimentální moc nejsou. „Těším se na to, co přijde nového v práci i v životě,“ prohlásila herečka. Podobně to měla i její kolegyně Kristýna Kociánová (34). „Je to nostalgie, ale snažím se myslet na to, že něco končí, aby jiné věci mohly zase začít,“ svěřila se.

Zatímco herci se už rozhlížejí po nové práci, diváci se mají stále nač těšit. Zážitky rodiny Krejzovy je budou provázet až do konce prosince.

Proč Krejzovi končí

Pro Aha! se vyjádřila Lenka Hornová, ředitelka obsahu televize Prima: „Jsme rádi, že si seriál Krejzovi našel své skalní fanoušky, zejména v mladší cílové skupině. Diváci ocenili jeho vlídnost, humor a pohodovou atmosféru. Také proto z původně plánovaných osmdesáti dílů jich nakonec vzniklo sto čtrnáct. Protože chceme divákům nabízet stále nové příběhy, postavy a prostředí, je čas v Krejzových uzavřít všechny dějové linky a vrhnout se na další projekty, které chystáme a kterými bychom chtěli zase upoutat, chytit za srdce, a hlavně nabídnout zábavu pro celou rodinu.“

570 herců na place

* Seriál se točil 18 měsíců.
* Vzniklo 114 dílů.
* Zahrálo si 570 herců.
* Frekvence natáčecího dne byla 12 hodin.
* V seriálu vystupují živá zvířata.
* Dům Krejzových, který se v seriálu objevuje, se nachází v ulici Kamenitá 6 v Praze 4.

* Oldřich Navrátil vystřídal Václava Postráneckého v polovině ledna 2019, v jarní sérii. Václav Postránecký podlehl rakovině 7. května ve věku 75 let.
* Jelikož se Kristýna Kociánová bojí pavouků, musela za ní během scény se sklípkanem zaskočit kostymérka.

Věděli jste, že...

...Vanda Hybnerová (Anna), Markéta Plánková (Bára), Lucie Polišenská (Cinda) a Ivana Korolová (Danka) si musely nechat obarvit vlasy? Byla to podmínka pro přijetí role.

 Kateřina Kaira Hrachovcová zpívala ve studiu, kde exkluzivně točí Karel Gott

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.